To je to što me zanima!

Htjeli bi zaigrati u Prvoj ligi, a dobili 'petardu' u Sesvetama...

Raspad: Inter je imao priliku preskočiti Goricu na vrhu Druge hrvatske nogometne lige, ali od Sesveta je na Stadionu svetog Josipa Radnika izgubio s visokih 5-0...
Vidi originalni članak

Kad ne igraju Ćosić i Bagarić, mi smo potpuno drugačija momčad. Nismo toliko dobri i to se vidjelo na utakmici protiv Sesveta, izjavio je trener zaprešićkog Intera Samir Toplak.

Inter je izgubio 5-0 od Sesveta, bez pobjede je već četiri kola.

- Očito smo u krizi. Protiv Sesveta smo upali u "crnu rupu", baš smo se raspali. Bio je to pravi potop - dodao je Toplak.

Do kraja jesenskog dijela sezone ostala su tri kola. Lučko, Gorica i Bistra, to je raspored za Inter u iduća tri kola. Zaprešićani će i u tim utakmicama biti bez Ćosića i Bagarića.

- Cilj nam je da osvojimo šest bodova, da se barem zadržimo među tri vodeće momčadi i da se onda na zimu pojačamo - rekao je Samir Toplak.

S druge strane, Sesvete su povezale dvije pobjede, momčad predvodi Hrvoje Štrok.

- Otvorilo nam se protiv Intera. Moram priznati da me klinci u sastavu slušaju i jako poštuju - kaže kapetan Sesveta.

Hrvoje Štrok se tradicionalno sprema za Kutiju šibica.

- Opet ću na Kutiji igrati za Promotion Play. Ante Tomić, Purgar, Franja i ja. Bit će to dobra momčad. Možemo dogurati daleko - završio je Štrok.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Hrvat 07 10.11.2014.

    I Dinamo bi htio igrati u Ligi prvaka, a u Europskoj spuše 5 komada kod kuće.

  • zlostani 10.11.2014.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • pipolino 10.11.2014.

    Zar nije normalno da u 1.HNL uđe klub iz Zagreba ili okolice, kad je više od pola 2.HNL iz tog područja (Gorica,Inter,Bistra,Lučko,Rudeš,Sesvete,Hrvatski dragovoljac+ Segesta) a dva iz Dalmacije (Dugopolje i Imotski) te jedan iz Slavonije (Cibalija) i Primorac koji se raspao. Samo je pitanje, kolika je razlika između 1.i 2. lige.A velika je, jer su Zadar,Slaven,Osijek,Zagreb i Istra svjetlosnu godinu ispred 2.HNL i klub koji uđe, bez velikih pojačanja, nema ni teoretske šanse za opstanak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare