To je to što me zanima!

Htjeli izboriti SP slanjem žena u hotel s protivničkim igračima

Mi smo uoči utakmice imali nekoliko posjetitelja u hotelu. Riječ je o ženama, Paragvajci su nas na taj način pokušali podmititi. To su stare strategije, iako su izabrali lijepe djevojke, rekao je izbornik Venecuele
Vidi originalni članak

Paragvajci su najveći gubitnici južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Naime, u posljednjem kolu morali su pobijediti otpisanu Venecuelu kako bi ušli u kombinacije za odlazak na Mundijal i oni su - izgubili!

I to golom u 84. minuti utakmice pred svojom publikom u Asuncionu.

Izbornik Venecuele Rafael Dudamel poslije utakmice otkrio je čudan detalj.

- Mi smo uoči utakmice imali nekoliko posjetitelja u hotelu. Riječ je o ženama, Paragvajci su nas na taj način pokušali podmititi. To su stare strategije, iako su izabrali lijepe djevojke. Srećom, nije bilo nikakvih iskušenja i mi smo uzeli sva tri boda. Vremena su se promijenila, nogomet je evoluirao - zaključio je izbornik Venecuele.

Da je Paragvaj pobijedio završili bi na petoj poziciji koja vodi u dodatne kvalifikacije protiv Novog Zelanda. No, Peru se osladio na njihov račun i uhvatio vlak za Rusiju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Kiks9286 13.10.2017.

    vise kata nego strofa

  • Kiks9286 12.10.2017.

    Deane sramoto!!!!

  • Exterminator 12.10.2017.

    Najveći luzeri ovih kvalifikacija su Ameri ..pazi izgubili od tamo posljednjih na tablici Trinidad & Tobago ! Ovi su posljednjih 2 mjeseca bili skoro otpuhani sa lica zemlje u uraganima i onda tamo dođe SAD i izgubi utakmicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare