To je to što me zanima!

'Htjeli smo vratiti Wilsona, ali u Sportingu nisu bili za tu opciju'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Naš cilj je igrati bolje nego na jesen. Lijepo bi bilo sezonu završiti bez prvenstvenog poraza, rekao je Zoran Mamić na prvom okupljanju Dinama nakon zimske stanke
Vidi originalni članak

Nakon blagdana, odmora uz delicije, Zoran Mamić okupio je momčad. Na prvu, čini se da nitko nije došao s viškom kilograma, no klupska vaga dat će točan odgovor. A računica je jasna. Na svakih 10 dekagrama viška, igrač ostaje sa 100 eura manjka. Među 30 igrača su i četiri nova lica. Mario Musa, Endri Cekici, Ivan Fiolić i Amer Gojak , a u Dinamu više nema J osipa Šimunića i Luisa Ibaneza .

- Dobro smo se odmorili i s nestrpljenjem iščekujemo nastavak sezone. Naš cilj je igrati bolje nego na jesen. Lijepo bi bilo sezonu završiti bez prvenstvenog poraza , ali to nisu imperativi - kazao je Zoran Mamić.

Na pripreme će i Barcelonino čudo od djeteta Dani Olmo .

- On je s nama i odradit će cijele pripreme. Olmo bi se konačno trebao registrirati prvog dana prijelaznog roka u Hrvatskoj, a on službeno kreće 18. siječnja . Tada će biti unesen u HNS-ov sustav i konačno postati igrač Dinama - objasnio je trener Dinama.

Na prvom treningu, nažalost mnogih u Dinamu, pojavio se i Wilson Eduardo .

- Istina, mi smo ove zime željeli raskinuti posudbu s njime, ali predstavnici Sportinga nisu bili za takvu opciju. A ugovor o posudbi potpisan je na godinu dana, pa će Wilson i dalje biti s nama - kaže Mamić.

Prevedeno, Dinamo ga je htio vratiti tamo odakle je i došao, u Sporting, ali su ovi bili prilično jasni: 'Što će nam, jedva smo ga se riješili'. I eto njega u Maksimiru, gdje će biti još šest mjeseci. No veći dio, barem na utakmicama, provest će u sjedećem položaju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je Soudani najavio odlazak, rekavši da je pitanje trenutka, čini se da od toga neće biti ništa.

- Svaki prijelazni rok se potencira njegov odlazak, mi smo razgovarali prije njegovog odlaska u Alžir . Nismo spominjali mogućnost odlaska, pa za sada neće biti ništa od toga - završio je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • hrvatska u srcu 08.01.2015.

    zdravko je odličan menađer same otpatke je doveo u dinamo haha no nema veze ne ide to iz njegovog đepa nego iz dinamovog

  • felipe 08.01.2015.

    Važno je zvati se Wilson, lagano trčkaraš, a plaćica uredno ide :)

  • novopeceni 07.01.2015.

    on je vise za prednjeg veznog brz je dobar je u duelu ali mu je realizacija na razini torresa vidjelo se da ima jak i dobar sut a vidjelo se da kad dode pred golmana da nezna sta da napravi pa se ispetlja i zavrsi katastrofalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare