To je to što me zanima!

Htjeli zapaliti Dinamov ticket point, klub moli: Pronađite ih!

U četvrtak je u večernjim satima nepoznati počinitelj preskočio zaštitnu ogradu kod Dinamove blagajne za ulaznice i bakljom pokušao zapaliti kontejner, no nije uspio. Pobjegao je
Vidi originalni članak

Nakon nedavnog potresa, na Maksimiru se u četvrtak dogodio i - požar. Koji je, kako je izvijestio Dinamo na službenim stranicama, podmetnut.

Kako neslužbeno doznajemo, nepoznati počinitelj preskočio je zaštitnu ogradu i zapalio vrata blagajne za ulaznice, tzv. ticket pointa, koji se nalazi nedaleko od stadiona.

Vandal je, naime, pokušao iščupati rešetku na šalteru pokraj vrata i ubaciti baklju kako bi zapalio kontejner, ali u tome nije uspio. Vatru su brzo ugasili zaštitari i u petak je policija napravila očevid. Tragaju za počiniteljem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prenosimo priopćenje Dinama:

"GNK Dinamo ovim putem obavještava javnost kako je u večernjim satima četvrtka, na stadionu Maksimir kod Ticket pointa, nepoznati počinitelj izazvao požar prilikom kojeg je napravljena materijalna šteta.

Intervencijom zaštitarske službe požar je ugašen te su pozvani vatrogasci i policija. U prijepodnevnim satima u petak napravljen je očevid. GNK Dinamo ovim putem poziva nadležne službe na brzu reakciju s ciljem otkrivanja počinitelja i njegovih motiva."

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 10.04.2020.

    Ako su htijeli onda ce ga i zapalit...

  • Magneto 10.04.2020.

    Mamić je započeo rat sa BBB, šta bi sad?

  • 10.04.2020.

    Koga vi molite ljigavci,..sudjelovali u milijunskoj steti koja je nanesena drzavnom proracunu ne placanjem poreza i skrivanju bjegunca i sad vi trazite hitnu reakciju radi jedne baklje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare