To je to što me zanima!

HTS je jednoglasno odbio ostavku Radimira Čačića

Upravni odbor Hrvatskog teniskog saveza na današnjoj je sjednici jednoglasno odbio ostavku Radimira Čačića na mjesto predsjednika HTS-a...
Vidi originalni članak

Članovi Upravnog odbora zaključili su kako za ostavku trenutno ne postoji zakonska obveza, a njeno prihvaćanje nanijelo bi nepopravljivu štetu funkcioniranju saveza. Iskazano je zadovoljstvo dosadašnjim Čačićevim radom, stabilnim poslovanjem te posebno velikim sportskim uspjesima postignutim u njegovom mandatu, čime je Hrvatski teniski savez postao jedan od najuspješnijih sportskih saveza u Hrvatskoj, što je potvrdio i Hrvatski olimpijski odbor. Posebno je istaknuto osvajanje Davis Cupa 2005. godine kao najveći uspjeh u povijesti hrvatskog tenisa te prošlogodišnji plasman u polufinale istoga natjecanja, a podršku Čačićevom ostanku dali su i naši zlatni reprezentativci, Ivan Ljubičić i Mario Ančić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zed_zed 09.02.2010.

    šta je - je. odličan je menadžer. sjetite se samo koliki su bili minusi prije njega. trebalo bi u sve saveze staviti menadžere npr - prvi koji mi pada na pamet - odbojka.

  • Državotvor 09.02.2010.

    Veliki tenisač i filantrop

Komentiraj...
Vidi sve komentare