To je to što me zanima!

Huklek osvojio Novosibirsk: Rusi su padali jedan za drugim

Član hrvačkog kluba Sesvete pokorio je konkurenciju na jakom međunarodnom turniru u Novosibirsku pobijedivši u četiri borbe u kategoriji do 87 kg. U isto vrijeme je u Srbiji Filip Šačić osvojio broncu
Vidi originalni članak

Ivan Huklek osvojio je zlato u ruskom Novosibirsku, na sveruskom prvenstvu, međunarodnom turniru "A. B. Nesterenko" Fondacije "Aleksandar Kareljin". U osmini finala Ivan je u kategoriji do 87 kg pobjedio Rusa, kao i u četvrtfinalu. U polufinalu je bio bolji od bjelorskog hrvača, a u finalu je "pao" i treći Rus. U završnici napetog meča Huklek je preokrenuo rezultat u svoju korist. Vodio ga je trener Hrvoje Grbavac.

Na turniru je nastupilo 215 hrvača iz Rusije, Bjelorusije, Bugarske, Kazakhstana, Kirgistana, Tađikistana, Srbije i Hrvatske.

Još jednu hrvačku medalju Hrvatska je protekli vikend dobila u Srbiji. U Mladenovcu je na UWW Međunarodnom turniru "LJ. I. Gedža" Filip Šačić osvojio broncu. U kategoriji do 82 kg imao je dva poraza i pobjedu protiv srpskog predstavnika. 

Vjekoslav Luburić je u kategoriji do 87 kg uz dvije pobjede i dva poraza završio na 5. mjestu. Uz naše reprezentativce nastupili su i predstavnici Armenije, Cipra, Mađarske, Rusije, Finske, Poljske, Japana, Srbije, Grčke, Norveške i Litve.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare