To je to što me zanima!

Huligani Feyenoorda kamenjem napali policajce usred Napulja

Velika većina navijača Feyenoorda ne želi raditi gluposti nego samo ući na stadion San Paolo. Stoga su počeli kupovati dresove Driesa Mertensa, Belgijca iz redova Napolija. Tako se pretvaraju da su Belgijci
Vidi originalni članak

Večeras u Napulju Napoli dočekuje Feyenoord i u toj utakmici domaćin je veliki favorit. Talijani su Nizozemcima zabranili ulazak na stadion jer baš su momci iz Rotterdama divljali u Rimu prije dvije godine kada je Feyenoord igrao protiv Rome u Europskoj ligi.

Danas je oko tisuću Nizozemaca stiglo na jug Italije samo da mogu prkositi zabrani. Odmah su u početku kamenjem napali policajce koji su bili u parkiranim automobilima, a onda ovi krenuli u lov na njih.

Ipak, velika većina navijača Feyenoorda ne želi raditi gluposti nego samo ući na stadion San Paolo. Stoga su počeli kupovati dresove Driesa Mertensa, Belgijca iz redova Napolija. Tako se pretvaraju da su Belgijci...

Napolitanska provincija je zabranila Napoliju da prodaje ulaznice navijačima Feyenoorda jer je sigurnosnom procjenom utvrđeno da bi oni zajedno s domaćim navijačima na istom mjestu predstavljali veliku prijetnju javnom redu i miru.

Svi oni koji na ulasku u stadion budu imali nizozemske isprave na kontrolnim točkama, neće moći ući na stadion, imali ulaznicu ili ne.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Bravar_zločinac 26.09.2017.

    A naslovna slika iz maribora pred dva tjedna haha

  • pacovikozec 26.09.2017.

    Jedni od najjačih huligana u europi

Komentiraj...
Vidi sve komentare