To je to što me zanima!

Huligani od vojske dobili oružje i streljivo: Nova sramota Srbije

Dvije vojne osobe u Srbiji uhićene su zbog sumnje da su navijačima Partizana dali na korištenje službeno oružje i streljivo - zbog vježbi pucanja. Sve se to odvijalo na vojnom poligonu.
Vidi originalni članak

Prema pisanju portala insajder navijačima Partizana Saletu Mutavom, Velji Nevolji i Vučku srpska vojska dopustila je korištenje službenih poligona, streljiva i oružja kako bi - vježbali pucanje.

Za krivotvorenje službenih dokumenata i stjecanja protupravne koristi osumnjičena su dva zaposlenika vojske Srbije, brigadni general V.Z. i pukovnik N.D.

- Oni se sumnjiče i da su od veljače do lipnja 2016. ljudima iz kriminalne sredine, javnosti poznatim kao Vučko, Sale Mutavi i Velja Nevolja, kao i drugima koji nisu pripadnici VS, omogućili da izvan radnog vremena koriste naoružanje i streljivo VS kako bi uvježbavali gađanje iz vatrenog oružja - navodi se u priopćenju Vojnog sindikata.

Manje od pola godine nakon vježbi na vojnom poligonu, Aleksandar Stanković, poznatiji kao Sale Mutavi, ubijen je u oružanom napadu, a Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, nedavno je uhićen zbog povezanosti s ubojstvom Vlastimira Miloševića.

Idi na 24sata

Komentari 182

  • 07.02.2017.

    Once in Serbia...

  • nokia010 07.02.2017.

    Od kada je ovo rubrika SPORT? Bitno je samo da je u naslovu Srbija a sve ostalo je lepo objansio Josipovic.

  • tomicalomica 07.02.2017.

    Pa što fali , isto bi trebali dati navijačima C Zvezde naouražati ih do zuba i sve spremno za večiti derbi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare