To je to što me zanima!

Htjeli ih žive zapaliti: Divljaci napali taksi, Hrvati se spasili!

Huligani Olympiakosa u noći s ponedjeljka na utorak napali su Hrvate u Ateni. Grci pišu da su napadnuti navijači Dinama, ali za to nema potvrde. Zapaljen im je taksi
Vidi originalni članak

Skupina od 30-ak huligana Olympiakosa napala je taksi koji je prevozio četvoricu Hrvata u noći s ponedjeljka na utorak, pišu grčki mediji koji tvrde da su napadnuti navijači zagrebačkog Dinama. Huligani su razbili staklo na taksiju i ubacili baklje i dimne bombe u automobil.

Hrvatski navijači uspjeli su izaći u zadnji čas te spasiti živu glavu od grčkih divljaka. Fotografije razbijenog taksija objavio je grčki portal, a možete ih vidjeti OVDJE .

Pokušaj ubojstva: Motorima prepriječili put taksiju

Kako pišu grčki mediji, četvorica navijača Dinama stigla su ranije u Atenu na utakmicu Dinama i Olympiakosa (srijeda, 20.45 sati). Sjeli su u taksi u Ateni u ponedjeljak iza ponoći te tražili vozača da ih odveze do Pireja.

Olympiakosovi huligani motociklima su zaustavili taksi na raskrižju, kacigama i palicama razbili su staklo na automobilu te su na zadnje sjedište ubacili bengalke koje su zapalile unutrašnjost taksija. Hrvatski navijači u zadnji su trenutak uspjeli izaći iz automobila čiju je unutrašnjost ispunio dim od bengalka.

Delije u Ateni čekaju hrvatske navijače

Dinamo i Olympiakos odlučili su da neće biti gostovanja zbog straha od navijačkih nereda. Grci najavljuju crni scenarij mogućih sukoba na atenskim ulicama.

U glavnoj ulozi su huligani Olympiakosa i Zvezde na jednoj strani, te navijači Dinama i Panathinaikosa, kluba u kojem se većina navijača ne slaže s opsesivnim bratstvima sa srpskim klubovima kakvo gaji Olympiakos.

Navijači Crvene zvezde otvoreno iskazuju ljubav s Olympiakosom i najavili su dolazak u Atenu na obračun s hrvatskim navijačima koji su se zaputili u Grčku unatoč zabrani gostovanja. Delije su bile i u Zagrebu te su provocirale Bad Blue Boyse fotografijom ispred Dinamovog murala na Ravnicama.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • Turdz 04.11.2015.

    Najjači su mi ovi sa svojim izjavama kao ''(unesi klub ovdje) svetinja ovakva, svetinja onakva''. Toliko o katolicima haha! Kako može biti tamo neki mutavi nogometni klub bilo kakva svetinja? Od kud ta logika isss.. Degenerici. Pa se tuku i napadaju zbog toga, mada realno to im je samo izgovor za njihovo divljaštvo, mi smo to nekada radili kao mali.. sa 14-16 godina, trazili izgovore za tučnjavu i nekakve igre rata. Nešto je moralo bit razlog koji nas je ''dijelio'' pa je svako odabrao neki klub čisto da se imamo oko čega potuć. Dok ustvari ti klubovi nam nikada nisu ništa predstavljali. Koda smo imali pojma o ičemu.Bili smo klinci, ništa čudno. U međuvremenu svi smo odrasli i nitko niti ne spominje ''navijače'' nikoga nije niti briga. Predpostavljam da ovi koji to rade nemaju pametnijeg posla ili jednostavno nikada nisu odrasli, zaglavili u prošlosti, u svojih 16 godina. Iako, možda su jednostavno bud*ale. Navijače općenito treba ukinut i poslat neka ručno čiste i kopaju nasipe, kanale. Barem nebi bilo poplava hah

  • Zmar116 03.11.2015.

    To su bili tzv Crveni Hrvati,odnosno Crnogorci,kako javljaju agencije huligani su ih zamjenili za Bijele Hrvate odnosno Hrvate...Svi su se spasili.......

  • B_M_W 03.11.2015.

    **** Admin **** Poštovani/a, molimo vas isključite CAPS LOCK kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare