To je to što me zanima!

Humanitarna utrka: Trčimo za one koji ne mogu - male bebe

Utrka u Maksimiru bit će spoj turističkog, sportskog i ono što je najvažnije humanitarnog značaja. Potonji je uvijek izvlačio ono najbolje od natjecatelja
Vidi originalni članak

Petsto natjecatelja iz Hrvatske i inozemstva naći će se 11. travnja na startu humanitarne utrke Maksimirski MinusZwei cener. Cilj je prikupiti sredstva za previjalište za bebe, kojeg trenutačno u maksimirskom parku - nema.

- Kros je oduvijek bio dužine 8 km, a sukladno trendu cener utrka, evo i cenera koji to nije! Trče se istovjetni krugovi na način da je start i cilj kod Mogile, a cjelokupna staza smještena je zapadno od glavne aleje. Trkači se od Mogile kreću prema zapadu, skreću na jug i prolaze kroz borik prema glavnom ulazu, kod kućice sa sanitarnim čvorom, zaokreću prema istoku prema glavnoj aleji. Prije dolaska na glavnu aleju skreću prema sjeveru i vijugavom rutom (staza je složena da na trenutke izbija na glavnu aleju) stižu do Trećeg jezera. Obilaze ga i vraćaju se na stazu koja vodi prema Mogili - objasnio je Andrija Damjanović, organizator utrke.

Utrka u Maksimiru bit će spoj turističkog, sportskog i ono što je najvažnije humanitarnog značaja. Potonji je uvijek izvlačio ono najbolje od natjecatelja. Ne sumnjamo da će Zagreb opet biti ponosan na svoje građane, jer, trčat ćemo za one koji to ne mogu - male bebe.

  • PRIJAVE: do srijede 08.04.2015. do 16:00h ili do popunjenja startnih mjesta. Prijave i uplate (kotizacija je 80kuna po natjecatelju) se vrše online preko www.stotinka.hr Broj trkača je ograničen na 500.
  • START UTRKE: 11.travnja 2015. (subota) s početkom u 16,00 sati. Očekivano trajanje utrke oko 1 sat i 15 minuta.

Podizanje brojeva

  • u petak, 10.04.2015. od 9:00h do 21:00h u Run & Treku u Centru Kaptol.
  • u subotu na dan utrke od 12:30 do 15:00 na licu mjesta.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • meg06 03.04.2015.

    Svaka čast gospodinu koji se ovoga sjetio....a ne da uvijek bebače prematamo u autima na parkiralištu. Nadam se da će uspjeti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare