Obavijesti

Sport

Komentari 1

Humanitarna utrka: Trčimo za one koji ne mogu - male bebe

Humanitarna utrka: Trčimo za one koji ne mogu - male bebe
1

Utrka u Maksimiru bit će spoj turističkog, sportskog i ono što je najvažnije humanitarnog značaja. Potonji je uvijek izvlačio ono najbolje od natjecatelja

VIDEO

Petsto natjecatelja iz Hrvatske i inozemstva naći će se 11. travnja na startu humanitarne utrke Maksimirski MinusZwei cener. Cilj je prikupiti sredstva za previjalište za bebe, kojeg trenutačno u maksimirskom parku - nema.

- Kros je oduvijek bio dužine 8 km, a sukladno trendu cener utrka, evo i cenera koji to nije! Trče se istovjetni krugovi na način da je start i cilj kod Mogile, a cjelokupna staza smještena je zapadno od glavne aleje. Trkači se od Mogile kreću prema zapadu, skreću na jug i prolaze kroz borik prema glavnom ulazu, kod kućice sa sanitarnim čvorom, zaokreću prema istoku prema glavnoj aleji. Prije dolaska na glavnu aleju skreću prema sjeveru i vijugavom rutom (staza je složena da na trenutke izbija na glavnu aleju) stižu do Trećeg jezera. Obilaze ga i vraćaju se na stazu koja vodi prema Mogili - objasnio je Andrija Damjanović, organizator utrke.

Utrka u Maksimiru bit će spoj turističkog, sportskog i ono što je najvažnije humanitarnog značaja. Potonji je uvijek izvlačio ono najbolje od natjecatelja. Ne sumnjamo da će Zagreb opet biti ponosan na svoje građane, jer, trčat ćemo za one koji to ne mogu - male bebe.

  • PRIJAVE: do srijede 08.04.2015. do 16:00h ili do popunjenja startnih mjesta. Prijave i uplate (kotizacija je 80kuna po natjecatelju) se vrše online preko www.stotinka.hr Broj trkača je ograničen na 500.
  • START UTRKE: 11.travnja 2015. (subota) s početkom u 16,00 sati. Očekivano trajanje utrke oko 1 sat i 15 minuta.

Podizanje brojeva

  • u petak, 10.04.2015. od 9:00h do 21:00h u Run & Treku u Centru Kaptol.
  • u subotu na dan utrke od 12:30 do 15:00 na licu mjesta.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu, rekao je hrvatski reprezentativac