To je to što me zanima!

Hummels: Nogometaši kao što je Mandžukić donose naslove...

Bayern se u finalu Lige prvaka borio do samog kraja, Mandžukić se rastrgnuo, a on to isto radi i sada u Juventusu, rekao je Bayernov branič Mats Hummels uoči ogleda protiv Bešiktaša
Vidi originalni članak

Bayern u utorak dočekuje Bešiktaš u osmini finala Lige prvaka, a u najavi utakmice Mats Hummels prisjetio se Marija Mandžukića. Naime, novinare je zanimalo Hummelsovo viđenje momčadi iz 2013. koja je osvojila Ligu prvaka pod vodstvom Juppa Heynckesa i usporedbu s momčadi koju iskusni stručnjak danas ima na raspolaganju.

Branič tada još nije igrao u Bayernu, nosio je protivnički dres Borussije Dortmund, a Bavarci su ih u finalu porazili 2-1. Mandžukić je zabio prvi gol na toj utakmici u 60. minuti.

Hummels smatra da je upravo hrvatski napadač najzaslužniji za Bayernovo slavlje na velebnom Wembleyju.

- Ta se momčad Bayerna borila do samoga kraja. Nedavno smo pričali o Mariju Mandžukiću, o tome kako se rastrgnuo tu večer. Mandžukić istu stvar radi i sada u Juventusu. Mislim da je zbog toga momčad iz 2013. bila toliko dobra. Takva igra; momčadska, ali u kombinaciji s individualnim kvalitetama igrača, donosi naslove i trofeje - rekao je Hummels pa dodao:

- Za mene je to najvažnije u nogometu: zajedno se braniti i zajedno napadati.

To je Bayernu vratio Heynckes.

- Posljednjih smo mjeseci pronašli dobru kombinaciju momčadske igre i individualnih kvaliteta. Za to je zaslužan i trener. Način na koji vodi momčad i na koji razgovara s igračima. Čak i u utakmicama u kojima nismo uvijek najbolji, borimo se do zadnje sekunde, podrška smo jedan drugome - zaključio je Hummels.

Iako je imao sjajnu prvu sezonu u Bayernu, Mandžukić se nije slagao s Guardiolom pa je 2014. napustio klub i otišao u Atlético Madrid. Nakon sezone provedene u Španjolskoj, skrasio se u talijanskom velikanu Juventusu.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Mara17Orsolic5 21.02.2018.

    ...(nastavak mog komentara)... Jednostavno ne volim Ronalda i nikada ga neću voljeti, ali nikada nisam niti ću ikada reći da on ne zna igrati nogomet, samo zato što ga ja ne volim, jer ja sam realna, ne volim ga, ali on je super igrač, što ja tu mogu?! I zato moj savjet vama hejterima je da prestanete čitati članke o Mandži i neopravdano pljuvati po njemu! Jer to je žalosno, jer Mandžo nije nikakav panj, niti antitalenat za nogomet, njegova karijera je dokaz njegovog talenta za nogomet, i sramotno jer cijeli svijet cijeni jednog Hrvata, Mandžu, samo vi hrvatski hejteri neopravdano pljujete po svojem čovijeku, Mandži!!! Nemojte se sramotiti bez razloga!! .... (kometntar mi je jako velik pa sam morala napisati u dijelovima; kada sam gledala maloprije djelovi su bili izmješani, zato se nadam da ćete se snaći ako budete čitali i ako nisu dobro poredali dijelove)

  • Mara17Orsolic5 21.02.2018.

    ...(nastavak mog komentara)... i da uz dobre prilike golove mogu zabijati i oni za koje se nitko ne bi nadao da će zabiti!!!! Da bi igrač zabio gol on mora prvo dobiti priliku da zabije gol! A kada igrač ne dobije priliku da zabije gol on ne može ni zabiti gol!!! Isto je i s Mandžom!! Mnogi kažu da igrači ne mogu dodati loptu Mandži jer je okružen protivnicima!! Pa koji igrač nije okružen protivnicima?!?! Centiraj igraču, u ovom slučaju Mandži, bio on sam ili okružen protivnicima! Pa jednom od protivnika neće doći do lopte, jednom će promašiti, ali više puta će postići gol!! A ako ti igraču ne dodaješ loptu on nema priliku ni promašiti ni zabiti gol!! Da Modrić i drugi centriraju Mandži sve bi bilo drugačije!! Svi bi vi shvatili da bez ikakve potrebe pljujete po Mandži!! A što se tiče vas shvatila sam da vi nemate pojma o nogometu!!! Ne možete pljuvati igrača koji nema priliku zabiti gol!!!! Ako ste nepošteni pa morate pljuvati po nekome onda pljujete po onima koji imaju bezbroj prilika za zabiti gol, a svaku priliku promaše!!!!!! P.S. Kod ne voljenja i pljuvanja zaboravila sam nešto napisati, pa ću sada!! Rekla sam da ne voljenje i pljuvanje po nekome nije isto!!! Ja ne volim Ronalda, koliko ga ne volim ne možete ni zamisliti, ali ne provodim vrijeme čitajući članke o njemu i neopravdano pljuvajući po njemu na svakom članku!...

  • Mara17Orsolic5 21.02.2018.

    ...(nastavak mog komentara).... A jeste li se zapitali zašto trenutno sada rijetko zabija golove za reprezentaciju?! E pa ja ću vam reći!!!! Zato što u reprezentaciji nema nikoga tko bi mu napravio priliku da zabije gol!! Zato što od onog Modrića ne može doći do lopte!!! Igrač koji na jednoj utakmici dobije jednu lošu loptu ne može napraviti ništa, pa da je bezbroj puta bolji od Messija, Maradone,...! Tako ni Mandžo! Od kako je Modrić kapetan Mandžo nije dobio ni jednu dobru loptu, a po utakmici dobije jednu lošu loptu!! Možete vi govoriti što god hoćete ali to je tako!!! Da Mandžo dobiva centaršuteve kao što je dobivao centaršuteve u Bayernu sad bi bio jako blizu Šukeru, ako ga ne bi i zaobišao na ljestvici najboljih strijelaca u povijesti Hrvatske!!!! Mandžo je osoba koja igra za tim, timski igrač! A kada igra u momčadi gdje ima igrač kao Modrić koji misli samo na sebe i svoj uspijeh Mandžin talent i moć ne mogu doći do izražaja!!! I vi hejteri i Modrić morate pogledati utakmicu između Bayerna i Bešiktaša pa da vidite kako se timski igra (Lewa jedan od najboljih napadača ima priliku da zabije gol, a umjeto da puca on loptu dodaje rezernom igraču Comanu i on zabija gol, Muller sam pred golmanom može zabiti treći gol, a on umjesto da zabije dodaje Lewi loptu da i on zabije drugi gol...., a kod nas Modrić šutira na gol (često preko gola) bez obzira imao on priliku zabiti ili ne imao, ne gleda da li Mandžo ima priliku zabiti gol, nego samo dodaje Perišiću i Krami,.....)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare