To je to što me zanima!

Huntelaar nakon preokreta: Ne postoji droga bolja od ovoga

Junačina nizozemskog povratka zove se Klaas-Jan Huntelaar. Iako je promašio četiri od svojih posljednjih pet penala, u sudačkoj nadoknadi zabio je za pobjedu
Vidi originalni članak

Klaas-Jan Huntelaar na utakmici protiv Meksika imao je samo sedam dodira s loptom, a svejedno je stigao asistirati i zabiti za pobjedu. Louis van Gaal opet je pogodio s izmjenom, a dio priznanja ide i na račun Arjena Robbena

- Arjen je uzeo loptu kad je izborio penal, a onda je došao do mene i pitao me želim li ja pucati. Dok sam stajao tamo, samo sam razmišljao o tome da sam zadnji put promašio - objašnjava napadač Schalkea. 

Statističari su izvukli podatak da je promašio četiri od posljednjih pet penala koliko je pucao, no u ovom najvažnijem poslao je Ochou u krivu stranu i odveo Nizozemsku u četvrtfinale. 

- Kakav nalet adrenalina! Nema bolje droge od ovoga - rekao je Huntelaar nizozemskim novinarima.

Napadač ne bi ni došao u priliku da postane heroj da nije ušao umjesto Robina van Persieja

- Opet, ovo je nevjerojatno - kaže RVP, ponavljajući iste riječi koje je rekao poslije pobjede nad Španjolskom.

- Bilo je teško, ali sad se moramo spremiti za sljedeću utakmicu. Dobri smo, vjerujem u nas, možemo nastaviti u ovom ritmu - zaključio je van Persie.

Robben se ispričao za simuliranje

Arjen Robben iznudio je peti penal u posljednjih 14 utakmica u Ligi prvaka i na Svjetskom prvenstvu. Ovaj se put i ispričao za simuliranje, ali ne na kraju utakmice, nego na kraju prvog dijela.

- Ovo je na kraju je bio penal, ali ono pred kraj prvog poluvremena nije. Bacio sam se i zato se ispričavam - priznao je Robben. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Maldini3 30.06.2014.

    Klasa

  • safti 30.06.2014.

    droga? potpuno razumijem zašto bi jedan nizozemac shvaćao slavlje kroz droge

  • It's kišing 30.06.2014.

    Šta je reć da je Robben dopustio da Huntelar puca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare