To je to što me zanima!

Huntelaar nokautirao Raula, a Bobadilla sucu rekao: K... sine!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Klas Jan Huntelaar pogodio je Španjolca nehotice koljenom u glavu. Dok su Rakitić i ekipa slavili gol, Raul je krvav ležao na travnjaku. Uskoro je izašao iz igre...
Vidi originalni članak

Manuel Neur ispucao je dugu loptu, a Raul ju je sjajno primio, prošao Brena, 'zavaljao' i Butta, ostala je prazna mreža i taman kad je Španjolac trebao zabiti, u njega se zabio Klas Jan Huntelaar. Pogodio ga je koljenom u glavu. U nastavku akcije Jurado je zabio gol. Dok su Rakitić i ekipa slavili gol, Raul je krvav ležao na travnjaku, a Nizozemac mu je želio pomoći. Španjolac je uskoro izašao iz igre, a još se ne zna težina ozljede. Bol mu je možda bar malo ublažila pobjeda Schalkea nad Bayernom. 

U isto vrijeme igrali su Borussia M. i Hannover, Borussia je izgubila, a poraz je začinio Raul Bobadilla. Napravio je prekršaj, a onda je protivničkog igrača koji je bio na travnjaku lagano udario nogom. Ovaj je simulirao, a Bobadilla je 'poludio'. Nasrnuo je na suparničke igrače, a suigrači su spriječili da nasrne na suca. Na španjolskom je četvrtom sucu poručio da je kur..n sin i zaradio crveni karton.

- Već smo ga mnogo puta kažnjavali no očito ništa ne pomaže po njegovom pitanju. Ovaj put ćemo morati napraviti nešto drastično. I dalje se nadam da ga možemo ukrotiti - rekao je trener Michael Frontzeck.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sigurni ParoviSms Dojave 06.12.2010.

    kladite se s nama, mjesečna pretplata na naše parove samo 200 kn, posjetite: http://elf-sigurni-parovi1.blog.hr/

  • Sigurni ParoviSms Dojave 06.12.2010.

    kladite se s nama, mjesečna pretplata na naše parove samo 200 kn, posjetite: http://elf-sigurni-parovi1.blog.hr/

  • ivo-ivo9 06.12.2010.

    thersghr

Komentiraj...
Vidi sve komentare