To je to što me zanima!

Huntelaar si asistirao rukom i zabio gol za remi Schalkea

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nizozemski reprezentativac Jan Klaas Huntelaar donio je kontroverzno izjednačenje Schalkeu protiv Wolfsburga. Po uzoru na Henryja loptu je primio rukom
Vidi originalni članak

Godinu dana nakon što je svijet osudio potez Thiery Henryja u susretu Francuske i Irske, u subotu navečer nogomet je dobio još jednog varalicu.

Radi se o nizozemskom reprezentativcu Jan Klaasu Huntelaaru, napadaču Schalkea koji je na kontroverzan način donio izjednačenje svojoj momčadi nakon što je gubila od Wolfsburga 2-0.

Huntelaar je u 16-ercu loptu namjestio rukom te zabio za konačnih 2-2. Očekivano trener Wolfsburga Steve McClaren je naprosto poludio.

- Nevjerojatno, svih 30.000 gledatelja na stadionu i svi igrači su vidjeli igranje rukom, jedino nisu sudac i njegov pomoćnik. Gorka je ovo pilula.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • plavocrni 14.11.2010.

    hvala redakciji i adminu koji je izbrisao prvi dio mog komentara, ocito ste vi pametniji pa znate kako se covjek zove...

  • ivica20002000 14.11.2010.

    Taj jadni Stark je najbolji sudac prosle godine OMG!! Imao je previse gresaka u ovoj utakmici prestrogi crveni i nedosudjeni crveni. Tako je odlucio da faul u napadu bude faul za Dortmund protiv Hoffenheima i ovi izjednace u produzetku. I kasnije izjavi da je skuzio da je faul malo kasnije.

  • bogy_os 14.11.2010.

    Ruka ko kuca

Komentiraj...
Vidi sve komentare