To je to što me zanima!

Huntelaar sve suigrače vodi u New York na slavljenički tulum

Nizozemski napadač osvojio je naslov najboljeg strijelca Bundeslige, a kao zahvalu odlučio je sve suigrače iz Schalkea odvesti na tulum i večeru u New Yorku
Vidi originalni članak

Klaas-Jan Huntelaar najbolji je strijelac Bundeslige s 29 golova, a u znak zahvale odlučio je bogato počastiti sve svoje suigrače iz Schalkea.

- Organizirat ću im večeru i prirediti odličan tulum u New Yorku. Nije to ništa čudno, svi smo naporno radili da ostvarimo zadane ciljeve. Drago mi je što sam prvi strijelac lige, no to ne bih uspio da nije bilo pomoći suigrača - potvrdio je Huntelaar plan za tulum u SAD-u.

Nizozemac još nije otkrio točan datum 'team buildinga'. Schalke je osvojio treće mjesto u Bundesligi odmah iza nedodirljivih Borussije i Bayerna te će sljedeće sezone igrati Ligu prvaka.

- Ambicija svakog napadača je da bude prvi strijelac prvenstva. Odigrao sam odličnu sezonu, ostvario dobre rezultate i na osobnom i na kolektivnom planu. Naravno da sam zadovoljan - zaključio je nizozemski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • raul 04 07.05.2012.

    Zamolio bih autora ovog članka da pročita još jednom originalni tekst vezan za ovu temu i da ga ponovo prevede..Naime,troškove puta i smještaja ne plaća Klaas Jan Huntelaar nego neimenovani sponzor.A večeru plaća i party organizira nizozemac! hvala

  • karakondžula 07.05.2012.

    ima se moze se

  • adrian71 07.05.2012.

    A nije valjao za Milan,svaka cast majstor,klasa od igraca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare