To je to što me zanima!

Huntova desnica 'skinula' još jednog: Mark nokautirao Mira

Mark Hunt nokautirao je Franka Mira jednim udarcem nakon čega je odšetao do svojeg kuta. Pao je još jedan borac od Huntovog moćnog desnog krošea
Vidi originalni članak

Samoanac Murk Hunt (41) nokautirao je Franka Mira u glavnoj borbi večeri u Australskom Brisbaneu. Bio je ovo UFC-ov Fight Night događaj broj 85. Sljedeći, 86. po redu, je onaj u Zagrebu gdje će se u glavnoj borbi večeri boriti Junior dos Santos i Ben Rothwell.

- Hunt i Mir nisu zapravo puno ponudili u tri minute svoje borbe. Bilo je to klasično pogledavanje i ispitivanje snaga, uz poneki pomalo i stidljiv pokušaj udarca. Oba borca su čekala, a pokazalo se kako je s pravom takav pristup imao Mark Hunt. Početkom treće minute borbe, Mir je počeo fintirati pokrete tijelom kao da će krenuti na rušenje, a Hunt je kvalitetno naciljao i provukao desni kroše točno na uho svog protivnika - piše portal FightSite.

Mir je pao, a Hunt primjetio kako je napravio dovoljno te se lagano odšetao do svojeg kuta.

Huntu je ovo druga impresivna pobjeda u nizu nakon tehničkog nokauta nad Antonijem "Big Foot" Silvom, a zadnjim nastupima sigurno si je osigurao neku veću borbu, možda čak i na ljeto. Mir je, s druge strane, u teškoj situaciji pošto mu je ovo drugi poraz zaredom. Spomenimo i kako je Frank Mir ovim nastupom izjednačio rekord Tita Ortiza (27).

Od ostalih borbi Neil Magny je slavio protiv povratnika nakon doping afere Hectora Lombarda, Jake Matthews je dobio Hohnnyja Casea, a Daniel Kelly Antonia Carlosa mlađeg. Steve Bosse nokautirao je Jamesa Te Hunu, a Alan Jouban Brendana O'Reillyja.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 20.03.2016.

    ja znam da hunt ima top u desnoj ruci...ali mi ovo malo smiješno izgleda..nit ga je pogodio punom šakom niti je bio neki pretjerano jaki udarac...odavde gledano..sve mi mrdi na prevaru..ali to je moje mišljenje...mir nema baš tako staklenu glavu...trpio je on jače udarce...čim ga je hunt udario,ovaj pao i počeo tapkat bez da je hunt uopče krenuo na njega...neznam, ali meni ovo smrdi..par puta sam pogledao i nije mi izgledao kao neki udarac za KO...

  • Schumacher 20.03.2016.

    Daleko je Frank Mir od forme.

  • fear 20.03.2016.

    strasan lik!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare