To je to što me zanima!

'Hvala Mr. Derby': Soudanijevi najbolji golovi u derbijima...

Soudani je u Dinamo došao u ljeto 2013. godine, a od tada je odigrao 197 utakmica i postigao 86 golova te postao jedan od najboljih stranaca u Dinamovoj povijesti. Također je dobio i nadimak Mr. Derby...
Vidi originalni članak

Nakon pet godina uveseljavanja publike na Maksimiru, El Arabi Hilal Soudani napustio je Dinamo i potpisao za engleski klub Nottingham Forrest. Alžirac je godinama terorizirao obrane najvećih rivala i nanio tugu njihovim navijača. a s druge strane oduševljavao navijače Dinama.

POTPISAO ZA NOTTINGHAM Hilal Soudani otišao iz Dinama: 'Plavi će mi uvijek biti u srcu'

Soudani je u Dinamo došao u ljeto 2013. godine, a od tada je odigrao 197 utakmica i postigao 86 golova te postao jedan od najboljih stranaca u Dinamovoj povijesti. Osim toga, osvojio je četiri naslova prvaka Hrvatske, tri kupa i jedan Superkup.

No, osim toga dobio je i nadimak Mister Derby i to zahvaljujući fantastičnim igrama protiv najtežih protivnika. Soudani je Rijeci utrpao 14 golova, čime je pretekao Slavena Zambatu koji je protiv Rijeke zabio 13 golova. Prema Hajduku je bio nešto blaži, a protiv njih je zabio sedam golova.

Kako bi mu se zahvalili za sve golove i trofeje, u Dinamu su se Alžircu odlučili zahvaliti objavivši njegove najbolje i najvažnije golove u dresu Modrih. 

Najbolji golovi Soudanija u derbijima

Idi na 24sata

Komentari 8

  • silaaa 01.07.2018.

    Cekaj meni nije jasno da jedan igrac kao ante coric koji je uredno grijao klupu otisao u romu za 8 milja a soudani koji je klasa iznad svakog igraca u hnlu otisao za sicu

  • 01.07.2018.

    za Hnl...odličan napadač....jedino onaj penal u Vinkovcima mu crna mrlja u karijeri....

  • nikopolidis_71 30.06.2018.

    Realno, tako dobar igrac se nije nikad toliko dugo zadrzao u HNL-u. Falit ce Dinamu sigurno

Komentiraj...
Vidi sve komentare