To je to što me zanima!

Inter čestitao Hrvatima Dan pobjede pa - izbrisao objavu!

Milanski Inter uvijek je imao dobre odnose s Hrvatskom. Brojni naši nogometaši igrali su tamo, a sada je čestitao državni praznik svim našim navijačima i zaradio brojne simpatije
Vidi originalni članak

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti jedan je od najvažnijih datuma u povijesti Republike Hrvatske kada je u svega nekoliko dana oslobođen veliki dio hrvatskog teritorija te je omogućeno povezivanje Dalmacije s ostatkom naše zemlje.

Čestitke povodom ovog državnog praznika danas upućuju brojni naši sportski kolektivi i pojedinci, a jedna se posebno ističe jer dolazi iz inozemstva, i to ni više ni manje nego iz - milanskog Intera.

"Hvala svim braniteljima", stajalo je na fotografiji na službenoj Facebook-stranici kluba na kojoj je dvojac iz hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Perišić - Marcelo Brozović.

Sjajna je to gesta "nerazzurra" i potvrda dobrih odnosa s Lijepom našom, odakle mu stižu igrači, ali i vojska navijača.

Čestitka je nakon svega sat vremena ipak uklonjena. Nije poznato jesu li to učinili administratori stranice ili Facebook, nakon što ju je netko eventualno prijavio.

Za Inter su u povijesti nastupali Anton Blažević, Damir Brnčić, Mario Bušić, Bruno Kazianka, Dario Šimić, Marko Livaja, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović i Ivan Perišić.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • nijekasno 05.08.2017.

    Fare prijavio

  • 05.08.2017.

    Koja pobjeda????????Bas smo pobjedili....imamo naj vece cijene hrane a najmanje place u europi....imamo more gdje obican hrvat ne moze sa hrvatskom placom na hrvatsko more....bas smo pobjednici

  • MAMUNAMEGALO 05.08.2017.

    Kakva gospoda ako su obrisali..onda su papci a ne gospoda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare