To je to što me zanima!

Hvala, tata: Beckham junior odigrao prvu profesionalnu utakmicu! Vodio ga Phil Neville

Romeo Beckham igra na tatinoj poziciji desnoga krila. Ipak, daleko od očeve slave, prvu je profesionalnu utakmicu odigrao u trećoj američkoj ligi, u klubu čiji je tata suvlasnik...
Vidi originalni članak

Romeo Beckham (19), sin ikone Manchester Uniteda i Reala Davoda Beckhama (46), debitirao je u profesionalnim vodama. OK, nije ni blizu ocu, koji je sa 17 godina debitirao za United, ali ipak... na ponos ocu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Beckham junior ovaj je mjesec potpisao prvi profesionalni ugovor, i to za Fort Lauderdale, klub koji je franšiza Intera iz Miamija, čiji je pak suvlasnik njegov tata David.

Romeo je igrao 79 minuta u remiju 2-2 s Tormentom u USL League One, što je treći nogometni rang u Americi, liga koja postoji tek od 2019. i ima 12 klubova iz gradova s između 150.000 i milijun stanovnika, koji uglavnom nemaju profesionalne klubove.

IMA SE, MOŽE SE Beckhamov sin i zaručnica kupili prvi dom za 66,5 milijuna kuna

Beckham junior igrao je na desnom krilu, baš na poziciji na kojoj se proslavio njegov otac igrajući za United, Real, Milan i PSG. Imao je svega 19 dodira s loptom.

Najbolji (ako ćemo iskreno, jedini) trenutak inspiracije imao je u 57. minuti kada je sjajno ubacio Harveyju Nevilleu, koji je glavom pucao pokraj gola. Da, i to je poznato prezime, Harvey je sin nekadašnjeg Beckhamova suigrača Phila Nevillea, koji je danas trener Intera iz Miamija.

Ako koga zanima, Fort Lauderdale vodio je 2-1 prije nego što je Romeo izišao, golovima Mitchella Curryja i Georgea Acoste, a nakon remija osmi je na tablici.

OGLASILA SE I VICTORIA David Beckham i sinovi obojili kosu i oduševili obožavatelje

- Blagoslovljen sam što sam debitirao za Fort Lauderdale, sad je fokus na idućoj utakmici - bez puno mašte i emocija objavio je Romeo na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zizu27 20.09.2021.

    lako ti je biti svetac, kad ti je Bog otac...

  • DarioHorvatić 20.09.2021.

    Mali Backham je za Livaju Zvonimir Deranja…

Komentiraj...
Vidi sve komentare