To je to što me zanima!

Hvala ti na svemu, ali moraš otići: Klinsmann dobio otkaz

Danas smo donijeli tešku odluku o rastanku s Jürgenom Klinsmannom. Želimo mu zahvaliti na predanom radu u proteklih pet godina, objavio je predsjednik američkog saveza Sunil Gulati
Vidi originalni članak

Njemački nogometni stručnjak Jürgen Klinsmann (52) više nije američki izbornik, objavio je američki nogometni savez.

Reprezentacija SAD-a vrlo je loše krenula u završni krug kvalifikacija za SP 2018. godine izgubivši doma od Meksika sa 1-2 i u gostima od Kostarike sa 0-4 u utakmicama igranima ranije ovoga mjeseca.

Čelnici saveza odmah su reagirali otkazom.

- Danas smo donijeli tešku odluku o rastanku s Jürgenom Klinsmannom. Želimo mu zahvaliti na predanom radu u proteklih pet godina - objavio je predsjednik američkog saveza Sunil Gulati.

Klinsmann je bio američki izbornik od 2011. godine, a na prošlom SP u Brazilu 2014. vodio je momčad do osmine finala. Kako će sljedeći nastup u kvalifikacijama SAD imati tek 17. ožujka protiv Hondurasa, čelništvo saveza ima dovoljno vremena za pronalaženje pravog nasljednika.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_117821 22.11.2016.

    Dobar je on trener

  • mestar 21.11.2016.

    Amerika je puno napredovala poslijedevedesetih, jer su se drzali programa koji su im ostavili mnogi svijetski i j. americki strucnjaci. Sto ne odgovara britancima ni umirovljenim igracima, koji sad misle da su sve naucili pa im ne trebaju vise njemci, brzilci ni ostali, nego opet po starom programu kao prije devedesetih, onih koji su im unistili staru NASL.Citao sam intervju s Klinsmenom koji tocno govori sto je problem s novonastalim programom, gdje svaka susa otvara skole i zaradiva novac na djeci, bas njih briga glavno da roditelji plate. Kanada je do devedesete bila Brazil za njih, dok su dolazili nogometasi i treneri iz iz citave europe ne samo britanskog otoka, poslije devedesetih dosle su u modu skole i google You T. strucnjaci koji naplacuju svoje neznanje. Zato je Kanada sada daleko daleko iza USA i nece nikad sustic amere ako nastave isto radit kao dosad, ali bojim se da x nogometasi koji su morali igrat samo zbog kvota da ce sat preuzet program i radit po svom iako to nije za njih.Vec se vidi njihov rad po rezultatu u zadnje vrijeme. Bolje za Klinsmana da su mu dali odkaz nego da mora sam otic, bar ce dobit odpremninu.Hm, mediji, komentatori koji pisu i komentiraju nogomet a u koj se manje razume nego u NASA program i spaceshadols.

  • pegla4 21.11.2016.

    može biti pomočnik ćačku

Komentiraj...
Vidi sve komentare