To je to što me zanima!

Hvale ga strani mediji: Ni Messi nije igrao kao Alen Halilović...

Teško je sjetiti se bilo kojeg igrača s tako preciznim udarcem i sposobnošću da zabija dalekometne golove poput Halilovića u tim godinama, piše 101greatgoals
Vidi originalni članak

Alen je veliki talent. Naš biser. Vidi se da drugačije udara loptu, ima ono nešto. Nećemo još dugo čekati njegov debi za seniore, nahvalio je nedavno trener Ante Čačić velikog Dinamovog talenta Alena Halilovića, koji se s tek 16 godina pridružio treninzima prve momčadi.

No nije samo on svjestan kakvog 'dragulja' 'modri' imaju u svojem 'dvorištu'. Već neko vrijeme je na meti najvećih europskih klubova, a njegovu kvalitetu počeli su prepoznavati i uvaženi europski i svjetski mediji. Najnoviji među njima je i poznati portal 101greatgoals.com, koji je u svojoj rubrici najatraktivnijih golova uvrstio i kompilaciju njegovih sjajnih golova i poteza.

Pod naslovom 'Mini-Modrić! Dinamov junior Alen Halilović zabija 'bombe' za zabavu', 101greatgoals.com mladog Halilovića uspoređuje s Lukom Modrićem, ali i velikim Lionelom Messijem.

"Korak poput gazele, kuštrava plava kosa i precizna 'lijevica', usporedbe s Lukom Modrićem su neizbježne, kao i povezivanje s Barcelonom, Real Madridom i Chelseajem. Čak ni Lionel Messi nije igrao tako u njegovim godinama niti je zabijao širok spektar takvih golova. Teško je sjetiti se bilo kojeg igrača s tako preciznim udarcem i sposobnošću da zabija dalekometne golove poput Halilovića u tim godinama."

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Nikoboser 27.09.2012.

    Pozurite HNS ili ce doci Susic ponjega.

  • annamarijas 27.09.2012.

    ahahahhahahahah

  • djenky 27.09.2012.

    samo se vi nadajte, odraditi ce sve mlae hrvatske selekcije, i onda adio seniori... mali postaje zmajček. ja vas razumim, ali krv nije voda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare