To je to što me zanima!

Hvalio se da mu ni UFC borci ne mogu ništa. Sredio ga zaštitar

"Mnogi MMA borci nemaju šanse sa mnom", ispalio je jednom prilikom Dillon Danis, a danas mu se javnost ruga budući da je izgubio u uličnoj tučnjavi protiv zaštitara
Vidi originalni članak

Dillon Danis samoprozvani je najbolji grappler svijeta koji se pridružio timu Conora McGregora uoči njegovog revanša s Nateom Diazom. Druženje s kontroverznim Ircem je uzelo danak jer je Danis očito kopirao obrasce ponašanja. Prije nekoliko dana jiu jitsu majstor je završio na policiji, a snimka njegovog uhićenja postala je viralni hit.

- Mnogi MMA borci nemaju šanse sa mnom - ispalio je jednom prilikom Dillon Danis, a danas mu se javnost ruga budući da je izgubio u uličnoj tučnjavi protiv zaštitara.

Prema pisanju tamošnjih medija, Danis je kršio javni red i mir u jednom noćnom klubu zbog čega ga je osiguranje lakoćom bacilo na pod i pričekalo policiju.

Borac je svojevremeno izjavio da će McGregor u revanšu protiv Khabiba Nurmagomedova izdominirati u svakom aspektu. Do te borbe nikada nije došlo, a to je i bolje za njega budući da bi se vjerojatno još jednom u nizu propisno osramotio.

Dillon 'El Jefe' Danis je u Bellatoru odradio dvije MMA borbe, a u obje je slavio polugama.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • garafulin 24.09.2021.

    U tom UFC-u i sličnom org. se nakupilo toliko klošar bez kulture i mozga da bacaju ljagu na borilačke vještine.

  • vedii888 24.09.2021.

    neka je izgubio.

  • superpametni 24.09.2021.

    Dajte onda taj ideo sa zaštitarom a ne ovaj s policijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare