To je to što me zanima!

I Benfica je razbila Barcelonu! Koeman će ovo teško preživjeti

Barcelona je drugu utakmicu u Ligi prvaka zaredom primila tri gola, a nije zabila nijedan. Katalonski velikan rasprodaje ponos, a u Lisabonu ga je šokirala Benfica 3-0. Bayern je razbio kijevski Dinamo 5-0
Vidi originalni članak

Neće pa neće. Barcelona je, nakon teškog poraza od Bayerna na Camp Nouu na startu Lige prvaka, teško poražena i protiv Benfice u drugom kolu grupne faze u Lisabonu. Završilo je 3-0!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon samo 140 sekundi zabili su domaći prvi gol, krasno je Darwin Núñez utrčao i pogodio prvi kut na proigravanje Juliana Weigla.

Barcelona je pokušala odgovoriti, imala i nekoliko odličnih prilika poput one Luuka De Jonga, koji nije uspio pogoditi u praktički prazan gol, a u 33. minuti Ronald Koeman izvadio je iz igre Gerarda Piquéa. Kako se činilo, zbog ozljede.

Benfica je bila strpljiva i čekala novu šansu, a ona je stigla u 69. minuti. Rafa Silva je nakon gužve u šesnaestercu poentirao za 2-0.

A onda je, 14 minuta prije kraja, stigao i treći u mreži Katalonaca. Sergiño Dest neoprezno je igrao rukom, a Talijan Daniele Orsato nakon gledanja snimke dosudio je penal za Benficu koji je realizirao Núñez.

Katastrofalnu večer za Barcelonu upotpunio je Eric Garcia drugim žutim kartonom u 87. minuti.

Da nema klauzulu za raskid ugovora između 12 i 14 milijuna eura, nizozemski trener vjerojatno bi odavno postao bivši. Nakon izglednog drugog ovosezonskog poraza i samo tri pobjede u osam utakmica, predsjednik Joan Laporta morat će posegnuti u kesu i zahvaliti se Koemanu.

Teško je vjerovati da će Katalonci nakon svega proći skupinu, a slijede im dva dvoboja s kijevskim Dinamom koji je teško poražen u Münchenu od Bayerna (5-0). Robert Lewandowski zabio je dvaput, a po jedan su dodali Serge Gnabry, Leroy Sané i Eric Maxim Choupo-Moting.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Hasky1982 30.09.2021.

    Možda ako stisnu uspiju srušit dinamov negativan rekord 👍😂

  • mdcro24 30.09.2021.

    Rasprodaja ugleda nekoc nejvecih a sad tigar od papira

  • skyvision 30.09.2021.

    ovima bi sad i jedan Pivarić bio pojačanje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare