To je to što me zanima!

I bogati PSG nemoćan u Areni: PPD Zagreb do nove pobjede!

Rukometaši Veselina Vujovića pobijedili su četvrti put u Ligi prvaka ove sezone u osam odigranih kola. Protiv Paris Saint Germaina su slavili s 25-24 u glasnoj Areni
Vidi originalni članak

Prvo plinarsko društvo iz Zagreba radi odličan posao u Ligi prvaka. Nakon Kiela, Metalurga, Meškova, pao je i Paris SG, rezultatom 25-24 u odličnoj atmosferi u zagrebačkoj Areni. 

PPD je vodio od početka do kraja susreta, stalno držao rezultatsku prednost na svojoj strani, a kad su gosti priprijetili i došli na samo jedan razlike u završnici, junak je postao Mario Vuglač. Lijevom je rukom zabio za 25-23 na ulasku u posljednje dvije minute, što su Francuzi uspjeli tek uljepšati na konačnih 25-24. 

Filip Ivić obranio je 11 udaraca, a u napadačkom dijelu iskazali su se Zlatko Horvat i Sandro Obranović s po pet golova. Josip Valčić dodao je još četiri gola i pomogao obrani da ostavi Marka Kopljara, Igora Vorija, Jakova Gojuna i ostatak PSG-a na samo 11 golova u drugom poluvremenu. 

Zagrebu je to četvrta pobjeda u osam odigranih utakmica u najjačem europskom natjecanju, pa je s osam bodova skočio na treće mjesto, odmah iza Kiela i PSG-a. 

Rukometna Liga prvaka nastavlja se u veljači, a u posljednja dva kola prve faze PPD Zagreb dočekuje La Rioju i gostuje kod Metalurga. 

Skupina A

  • PPD Zagreb - PSG 25-24
  1. Kiel 14
  2. PSG 10
  3. PPD Zagreb 8
  4. La Rioja 7
  5. Meškov 6
  6. Metalurg 3
Idi na 24sata

Komentari 56

  • jožek2 10.12.2014.

    Mislim da će biti još dosta ovako ljepih i utakmica i rezultata pod vodstvom novog stručnog trenera, koji ima što pokazati i naučiti ovaj mladi talentirani sastav zagreba.

  • Jole93 10.12.2014.

    mislim da je vrijeme da Goluža napusti kormilo Hrvatske reprezentacije..Veselin je majstor,svaka cast

  • thebomb 10.12.2014.

    Bravo decki, pokazali ste da su bitniji borben duh i srcanost nego budzet u klubu..Atmosfera u Areni tak-tak, ali bitno je da smo dobili :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare