To je to što me zanima!

I bogovi su pali na tjeme: Šokirali ih automehaničari

Igrači koji kruh zarađuju radeći kao mehaničari u zemlji s 500.000 stanovnika šokirali su sve sa 0-0 protiv Portugala, jedne od najboljih ekipa svijeta
Vidi originalni članak

Igrači Zelenortskih Otoka, 117. reprezentacije na svijetu, u Bragu su došli primiti što manje golova i 'žicati' dresove od portugalskih zvijezda. No igrači koji kruh zarađuju radeći kao mehaničari i trgovci u zemlji s 500.000 stanovnika sve su šokirali i odigrali 0-0 protiv jedne od najbojih momčadi na svijetu. To im je najveći uspjeh u nogometnoj povijesti. Iako su se Portugalci osramotili, njihov najbolji igrač Cristiano Ronaldo nije bio nimalo zabrinut.
- Tek počinjemo pripreme za Svjetsko prvenstvo i nećemo ovaj remi uzeti previše za zlo. Bit ćemo puno bolji - rekao je Ronaldo.
Portugalci će na SP-u igrati u skupini s O. Bjelokosti i Brazilom. Ako ne poprave igru, mogli bi odmah ispasti.  Posljednjih nekoliko godina Ronaldo i društvo imaju velikih problema sa slabašnim reprezentacijama. S Albanijom su igrali 0-0, a s Lihtenštajnom 2-2.
- To su sve bili slučajni rezultati - opravdava se Carlos Queiroz, portugalski izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_28592 25.05.2010.

    Eto dokaza da dobri igraci ne cine dobar tim!

  • dusansk 25.05.2010.

    A zašto kažete da je Portugal jedna od najjačih repki....zbog Ronalda.....pih............

  • user_37063 25.05.2010.

    Portugalci ce u skupini igrati sa O. Bjelokosti i Brazilom. sta amo 3 momcadi u grupi

Komentiraj...
Vidi sve komentare