To je to što me zanima!

I Čačić je demantirao odlazak: Mene zanima samo Hrvatska

Dobro, logično je da postoji interes klubova za izbornikom Hrvatske, rekao je Ante Čačić za RTL, nakon što su se pojavile informacije kako je praktički sve dogovoreno s Anžijem
Vidi originalni članak

Ante Čačić na klupi Anžija iz Mahačkale?

Informacije tijekom srijede govorile su o Čačiću kao glavnom kandidatu za trenera ruskog kluba pa čak i kako je kontakt već uspostavljen tijekom Eura. No nakon što je to demantirao glavni direktor Anžija, isto je napravio i Ante Čačić u razgovoru za RTL.

- Razmišljam samo o Hrvatskoj. No logično je da postoji interes klubova za izbornikom Hrvatske - rekao je Čačić u razgovoru za RTL.

Čačić je nakon ispadanja Hrvatske s Europskog prvenstva od Portugala poručio kako će svoj ugovor dati HNS-u na razmatranje, no izvjesno je kako će voditi Hrvatsku u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

- Imam ugovor još dvije godine, ali naravno da ću razgovarati s ljudima u savezu. Ulazimo u novi ciklus, nema vremena za žalovanje. Rusija je jako blizu. Prezentirali smo 20 igrača na Euru i to je bilo jako dojmljivo - rekao je Čačić u nedavnom ekskluzivnom razgovoru za 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • 30.06.2016.

    Neman nista protiv cacica ali nije kapacitet za reprenzetaciju

  • n_silva 30.06.2016.

    istina je, evo potvrde https://www.youtube.com/watch?v=dc7BM_7ZFUk

  • Anamari_2 30.06.2016.

    A koliko ste pametni.......pa zasto netko od vas neide se prijaviti za trenera. Udarate prvenstveno po reprezentaciji pa onda po cacicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare