To je to što me zanima!

I Čileanci 'osjetili' tehnologiju, ali svejedno su dobili Kamerun

Morala je svoje odraditi i tehnologija pa je slavlje Čileanaca bilo ugašeno. Vidal se teško mirio s tim, iako mu je Skomina pokušavao čak i nacrtati da nije u pravu
Vidi originalni članak

Nakon što je video tehnologija 'imala posla' u prvoj utakmici dana na Kupu konfederacija između Portugala i Meksika, isto se nastavilo i na meču Čilea i Kameruna.

Južnoamerički prvaci pobijedili su afričke 2-0 golovima Artura Vidala u 81. te Eduarda Vargasa u 92. utakmici, a sudac Damir Skomina iz Slovenije morao je surađivati s tehnologijom. Nastala je konfuzija...

VIDEO

U 45. minuti Vargas je zabio gol koji je poništen zbog čistog ofsajda, ispostavilo se. Ipak, morala je svoje odraditi i tehnologija pa je slavlje Čileanaca bilo ugašeno. Vidal se teško mirio s tim, iako mu je Skomina pokušavao čak i nacrtati da nije u pravu.

Čile je igrao uglavnom bolji nogomet i nagrada im je stigla u samoj završnici utakmice. Oni su tako zauzeli prvu poziciju skupine B, privremeno ili ne, saznat ćemo sutra poslije utakmice Njemačke i Australije.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • sena2 19.06.2017.

    Ja hocu video tehnologiju samo zbog r&b ostalo me ne zanima

  • nogofil 18.06.2017.

    Pobijedio je Čile jer je ušao (još ne potpuno spreman Alexis). Da li će netko pročitati ovaj komentar i da li neki ozbiljan navijač Bsrcelone prati igre Sancheza i u Arsenalu i u reprezentaciji. Takav će sigurno zaključiti da je stručni tim Barcelone skup najvećih nestručnjaka. Samo da podsjetim da je za novac dobiven prodajom Sancheza Barcelona kupila Vermalena (ne znam da li je odigrao deset utakmica u dvije sezone) i Mathieu ( o njemu ne želim trošiti riječi).

  • komentator__Luka 18.06.2017.

    mene zanima video tehnologija kod penala, kad se procjenjuje dal bi trebao biti penal ili ne, i kad se igra rukom dal je bilo namjerno ili ne, i prekršaji, teži, lakši...dal je za žuti ili crveni karton.........ovo kod zaleđa je lako..pravi test još nije bio!

Komentiraj...
Vidi sve komentare