To je to što me zanima!

Imaju smisla za humor: Sjajan tvit Bayerna oduševio navijače

Nakon minimalnog poraza u Madridu Bayern je svojom duhovitom objavom na društvenim mrežama oduševio obožavatelje i pokazao kako se u porazu ponašaju velikani
Vidi originalni članak

Odlika najvećih je da dostojanstveno prihvate poraz i protivniku jednostavno priznaju da je bio bolji u tom trenutku. Nešto slično sinoć nam je  jasno pokazao bavarski div Bayern duhovitom objavom na Twitteru.

Guardiolini igrači sinoć su imali gotovo duplo više udaraca od Simeoneovih 'ratnika' (20-11) te čak 74% vremena loptu u posjedu, no ni to im nije pomoglo da se iz Madrida vrate s pozitivnim rezultatom. Atletico je slavio 1-0 i na uzvratnu utakmicu u München putuju s opravdanom vjerom u finale.

No u Bayernu je sve uređeno njemački precizno od vrha do najsitnijih detalja, cijeli klub diše kao jedan, a posebna se pažnja obraća društvenim mrežama. Tako je administrator zadužen za objave na službenim profilima bavarskog kluba nakon sinoćnjeg poraza na Twitteru podijelio sjajan GIF na kojem Mickey Mouse otvara vrata za vratima uz poruku kluba:

'Ovo jednostavno nije bila naša noć.'

Komentari obožavatelja više su nego pozitivni, a objava je podijeljena gotovo sedam tisuća puta i 'lajkana' gotovo četiri tisuće puta.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • strmi007 28.04.2016.

    događa se!

  • Aubameyang 28.04.2016.

    Simeone je sličan tip trenera ko Mourinho ali možda još mrvicu brutalniji..Svaka čast kaj svake god prodaju najbolje igrače i opet novim igračima ostvaruju iste rezultate, al brate trebas ti "gutat" tu neatraktivnu igru svake godine ak si njihov navijač..Bas me zanima kaj ce bit kad Simeone ode, kad će se klub strovalit lagano prema dolje ili će doć netko tko će malo uljepšat tu igru

  • kozaribok 28.04.2016.

    ja već 90 min gledam i nikako da završi,valjda još 4 minute nadoknade

Komentiraj...
Vidi sve komentare