To je to što me zanima!

I dalje ništa od odluke o kazni Hajduku, opet nema kvoruma

Danas je Komisija za žalbe HNS-a trebala potvrditi ili ublažiti kaznu Hajduku za neodigrani derbi, no opet ništa od toga. Komisija se neće sastati jer nema kvoruma
Vidi originalni članak

Ni dva mjeseca nakon neodigranog derbija između Dinama i Hajduka u Maksimiru ne zna se konačan epilog. Derbi je registriran 3-0 za Dinamo, disciplinski sudac je izrekao brojne sankcije Hajduku, no Splićani su se žalili, a Komisija za žalbe nikako da se sastane.

Danas je komisija HNS-a trebala potvrditi ili ublažiti kaznu Hajduku za neodigrani derbi protiv Dinama, no čini se opet ništa od toga. Komisija se neće sastati jer - nema kvoruma. Ništa novoga rekli bi. Problema s kvorumom bilo je i ranije, nakon što su se iz komisije povukli Tomislav Grahovac, Mate Matić i Živko Slijepčević

No po prvi put u povijesti HNL-a sastao se Odbor za hitnost, predvođen Davorom Šukerom i Zdravkom Mamićem, koji su na brzinu imenovali dva nova člana. Među njima i trenera omladinske škole Lokomotive Davora Blaškovića, čije je izuzeće tražio Hajduk zbog sukoba interesa. No ni oni se nisu uspjeli sastati, pa se trakavica nastavlja.

Hajduku i dalje stoji kazna od minus tri boda, čelnicima kluba Brbiću, Pavasoviću, Majiću, Koceiću i Hrabaru godina dana zabrane rada u nogometu, a igračima iz početne postave po tri tisuće kuna. Jedino je nejasno kada će se i hoće li se na koncu ipak sastati Komisija za žalbe, u kojem sastavu te kakvu će na koncu odluku uopće donijeti. Ovakav šlamperaj očito je moguć samo u hrvatskom nogometu.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • sampjero 16.01.2015.

    24 sata, zasto sve sportske stranice obavjestavaju javnost da je upravni sud odbacio tužbu Dinama i da je to 'velika pobjeda članova kluba' a vi nista o tome ? Po vama je vaznije da hns nema kvorum za potvrdu kazne Hajduku !!!!!!

  • sampjero 15.01.2015.

    Odbor za hitnost, predvođen Davorom Šukerom i Zdravkom Mamićem - i pametnom dosta !!!

  • hajduk11 15.01.2015.

    #lakrdija po tisućiti put

Komentiraj...
Vidi sve komentare