To je to što me zanima!

I FA oslobodio Clattenburga, ali mogao bi kazniti Obi Mikela

Nakon što je policija oslobodila suca Marka Clattenburga u slučaju navodnog rasizma na utakmici Chelseaja i Man. Uniteda, istu stvar napravio je engleski savez
Vidi originalni članak

Engleski nogometni savez (FA) odbacio je optužbe na račun suca Marka Clattenburga, kojeg je Chelsea prijavio zbog navodnog rasnog vrijeđanja.

U pitanje su situacije s nedavne utakmice Chelseaja i Manchester Uniteda (2-3), a londonski je klub prijavio ovog suca zbog navodnog vrijeđanja koje je uputio njihovom igraču Mikelu. No, Engleski nogometni savez je, baš kao i ranije policija, oslobodila Clattenburga u ovom slučaju.

Od samog starta kada je krenuo cijeli ovaj slučaj Clattenburg je naglašavao da je nevin po ovom pitanju, a na kraju je tako odlučio i vrh engleskog nogometa.

No, situacija se promijenila jer sada FA namjerava kazniti nogometaša Chelseaja koji je bio umiješan u ovaj slučaj. Istražuje se Mikelovo vrijeđanje nakon utakmice, te je moguće da će umjesto kazne Clattenburga, kako se očekivalo, na kraju kažnjen biti veznjak Chelseaja.

U londonskom klubu su prihvatili ovakvu odluku i navodno se na nju neće žaliti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • solo92 23.11.2012.

    naravno, pa nebi FA nikako kaznil suce koji sude za taj gaychester..

  • silaaa 22.11.2012.

    ako nekog treba kazniti to su bracu ferdinand koji preseravaju i lazu.

  • 22.11.2012.

    kazniće obi mikela zato što je.......... crnac.....hahhahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare