To je to što me zanima!

I hrvatski 'junak' Ivica Olić među najboljima na Euru '08.

Ivica Olić najbrži je igrač Europskog prvenstva. Na utakmici protiv Nijemaca u skupini, naš napadač je sprintao čak 31,76 kilometara na sat
Vidi originalni članak

On je utjelovljenje španjolske igre. Ima strašan utjecaj na momčad i, prema našemu mišljenju, najbolji je igrač Eura, rekao je Andy Roxburgh, tehnički direktor Uefe. Iako se ozlijedio na utakmici protiv Rusije, Davidu Villi bila su dosta ona četiri gola iz skupine kako bi osvojio “Zlatnu kopačku”. Najviše je pretrčao Michael Ballack, koji je napravio i najviše prekršaja (22), a Ivica Olić najbrži je igrač Eura s ostvarenom brzinom 31,76 km/h. Najviše posla na golu imao je Rus Igor Akinfejev, Roman Pavljučenko šutirao je na gol čak 28 puta, a Fabregas i Hamit Altintop skupili su po tri asistencije.

1. Xavi Hernandez proglašen je najboljim igračem Eura. Bio je ključan igrač Španjolske u svim elementima igre, rekao je tehnički direktor Uefe.
2. David Villa najbolji je strijelac prvenstva s četiri gola. Rusima je u skupini utrpao hat-trick, a jednog je zabio i Šveđanima za pobjedu 2-1.
3. Michael Ballack pretrčao je najviše kilometara ne Euru, čak 67,77. na drugom i trećem mjestu su Rusi, Semak i Zirijanov
4. Ivica Olić najbrži je igrač Europskog prvenstva. Na utakmici protiv Nijemaca u skupini, Olić je sprintao čak 31,76 kilometara na sat.
5. Igor Akinfejev obranio je na golu Rusije čak 35 udaraca, što je rekord Eura. Drugi je Jens Lehmann (29), a treći Edwin van der Sar (20).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sasapref 30.06.2008.

    Smarate sa svojom repkom koja je uz dosta srece prosla grupu.Ako pogledate realno Austrija je trebala pre vas ici u 8.

  • inkobajegay 30.06.2008.

    pa ono halooooooooooooo!! on i treba biti,super je igrač i čovjek!! speedy!!!!!!!

  • torcida_4ever 30.06.2008.

    ivica je car..........jedan je ivica olic¨!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare