Obavijesti

Sport

Komentari 5

I hrvatski 'junak' Ivica Olić među najboljima na Euru '08.

I hrvatski  'junak' Ivica Olić među najboljima na Euru '08.
5

Ivica Olić najbrži je igrač Europskog prvenstva. Na utakmici protiv Nijemaca u skupini, naš napadač je sprintao čak 31,76 kilometara na sat

VIDEO

On je utjelovljenje španjolske igre. Ima strašan utjecaj na momčad i, prema našemu mišljenju, najbolji je igrač Eura, rekao je Andy Roxburgh, tehnički direktor Uefe. Iako se ozlijedio na utakmici protiv Rusije, Davidu Villi bila su dosta ona četiri gola iz skupine kako bi osvojio “Zlatnu kopačku”. Najviše je pretrčao Michael Ballack, koji je napravio i najviše prekršaja (22), a Ivica Olić najbrži je igrač Eura s ostvarenom brzinom 31,76 km/h. Najviše posla na golu imao je Rus Igor Akinfejev, Roman Pavljučenko šutirao je na gol čak 28 puta, a Fabregas i Hamit Altintop skupili su po tri asistencije.

1. Xavi Hernandez proglašen je najboljim igračem Eura. Bio je ključan igrač Španjolske u svim elementima igre, rekao je tehnički direktor Uefe.
2. David Villa najbolji je strijelac prvenstva s četiri gola. Rusima je u skupini utrpao hat-trick, a jednog je zabio i Šveđanima za pobjedu 2-1.
3. Michael Ballack pretrčao je najviše kilometara ne Euru, čak 67,77. na drugom i trećem mjestu su Rusi, Semak i Zirijanov
4. Ivica Olić najbrži je igrač Europskog prvenstva. Na utakmici protiv Nijemaca u skupini, Olić je sprintao čak 31,76 kilometara na sat.
5. Igor Akinfejev obranio je na golu Rusije čak 35 udaraca, što je rekord Eura. Drugi je Jens Lehmann (29), a treći Edwin van der Sar (20).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"