To je to što me zanima!

I Joshua trči za novcem: Hrgović ga ne zanima, sad se i on želi boriti protiv Ngannoua...

Sad razmišljam, Francis Ngannou protiv Anthonyja Joshue, možda borba u Africi. Pobjednik bi dobio priliku boriti se za titule apsolutnog prvaka svijeta protiv pobjednika meča Tyson Fury - Oleksandar Usik, ispalio je Hearn.
Vidi originalni članak

Francis Ngannou iznenadio je borilački svijet boksačkim vještinama protiv svjetskog prvaka Tysona Furyja. Britanac kao da je podcijenio Kamerunca koji mu je stvorio velike probleme, ali je na koncu Fury slavio odlukom sudaca. Za neke kontroverznom, no ne sumnjamo kako ćemo gledati revanš između ovog dvojca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo zbog spektakla kojeg su priredili, ali i ogromnog interesa i velike zarade koju su pospremili na račune. Fury je navodno od borbe inkasirao 50 milijuna dolara pa se sada i Anthony Joshua želi boriti protiv Ngannoua!

I opet u svemu tome ispašta Filip Hrgović. Svi dobivaju sve što žele, borbe za naslov i vreće novca, a s našim boksačem nitko od elitnog društva ne želi se boriti. Postojala je mogućnost da se Hrga i Joshua bore za pojas privremenog prvaka po IBF-u ili konkretno za pojas ako se Fury ili Usik, ovisno tko slavi u meču za ujedinjenje titula, odbiju boriti protiv našeg boksača koji je obavezni izazivač. No, čini se kako bivšeg prvaka više zanima novac od mogućnosti da se vrati na tron. 

- Sad razmišljam, Francis Ngannou protiv Anthonyja Joshue, možda borba u Africi - Grmljavina u džungli 2 i kao jedna od najvećih borbi u povijesti ovog sporta. Kunem vam se uz svo poštovanje prema Francisu, to je lagan posao za mog čovjeka. Rekao sam neki dan privatno - pao bi u tri runde, bit ću darežljiviji ovako javno, neka bude u šest - rekao je promotor Eddie Hearn.

Pa počeo 'trabunjati' svašta. Što sve čovjek neće izvaliti zbog promocije i novca.

- Pobjednik bi dobio priliku boriti se za titule apsolutnog prvaka svijeta protiv pobjednika meča Tyson Fury - Oleksandar Usik - rekao je Hearn.

Kako god, hrvatski boksač se već dokazao, obavezni je izazivač po IBF-u i neće ga moći vječno izbjegavati. Kad tad bi morao dobiti priliku. Da konačno ispuni snove. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • migaču 05.11.2023.

    Neatraktivan , nepoznat , ne nosi niti lovu ni titulu . Još je i kvaliteta boksa upitna za taj nivo . Nikad neće dobit priliku za prvaka  jer će morat odradit još koju borbu ali sad s ozbiljnim dečkima . Tu će bit spavanje i kraj priče . 

  • Daleko_je _2100 03.11.2023.

    Hrga mora pocet prozivat njih ako oce ista napravit proslo je doba gdje najbolji borci su prvaci.Prvaci su sad oni koji puno pricaju koji prozivaju i od kojih oni koji organiziraju to se mogu naplatiti

  • uwaga 01.11.2023.

    Hrga ne donosi lovu i to je sva mudrost

Komentiraj...
Vidi sve komentare