To je to što me zanima!

Jug i Crveni đavoli uz Hajduk: Problemi se moraju rješavati

Vaterpolisti Juga prije treninga obukli su majice u znak podrške Hajduku. Uz njih, u četvrtak su potporu istaknuli i navijači gradskog rivala, fanovi momčadi RNK Splita
Vidi originalni članak

Nakon Zajednice ekipnih športova Splita (21 klub), te Varaždina i dubrovački Jug je podržao Hajdukovu borbu za raščišćavanje odnosa u hrvatskom nogometu.

'Uoči današnjeg treninga vaterpolisti Juga obukli su majice u znak podrške prijateljima iz HNK Hajduk u nastojanjima da se nagomilani problemi u ‘najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu’ počnu rješavati na dobrobit samog sporta', piše na službenim stranicama Vaterpolskog kluba Jug CO.

I udruga navijača RNK Split "Crveni đavoli" oglasila se priopćenjem u kojem podržava članove navijačkih skupina predvođenih Torcidom u zajedničkoj borbi za smjenu aktualnog vodstva HNS-a. 

- Navijači nisu najveći problem hrvatskog nogometa i sporta nego su to korupcija i nepotizam u Savezu. S ciljem zajedničke borbe protiv nepravdi koje se šire iz Zagreba prema Dalmaciji naši će se članovi pridružiti subotnjem prosvjedu koji organizira Torcida - stoji u priopćenju Crvenih đavola.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Frane10 28.11.2014.

    Bravo

  • hyndai 27.11.2014.

    A gdje su vam kapice.A Brblji tako dobro stoji.Samo vi podržavajte huligane skupa sa ovim novinarčićima,daleko će te.

  • Slavonac90 27.11.2014.

    I slavonci su uz vas.. stop korupciji, stop Mamiću!

Komentiraj...
Vidi sve komentare