To je to što me zanima!

I kad igra tenis, krv do koljena: Ludi penzioner Carles Puyol...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Puyol i njemu slični.... Borci. Žestoki. Brane klub, dres, zastavu, regiju. Državu ako treba. Tako su igrali kao profesionalci za vagone love, tako igraju i na haklu s friendovima. Do kraja ili nikako
Vidi originalni članak

Svaka momčad ima kapetana, ali neke imaju one 'vječne kapetane'. Zvone Boban među Vatrenima, Javier Zanetti u Interu, Franco Baresi u Milanu... Carles Puyol u Barceloni. Više od igrača, više od kapetana. Vođa, identificiran s dresom. Simbol kluba.

POGLEDAJTE VIDEO: CARLES PUYOL

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I redovito su to, jer drukčije ne može biti, fajteri. Borci. Žestoki. Brane klub, dres, zastavu, regiju. Skokom na milicajca i državu, ako treba. Tako su igrali kao profesionalci za vagone love, tako igraju i na haklu s frendovima. Do kraja ili nikako.

Puyol je s Barcom i Españom osvojio sve, već je šest godina u nogometnoj mirovini, vrijeme se krati svakako pa i tenisom. A kad kapetan nešto igra, pa makar rekreativno s reketom... Postoji šansa da će poteći krv. Pa makar ne bio kontaktni sport, pa makar krv koja teče bila - njegova.

Majstor ima 41 godinu, vratio se sa odmora sa suprugom Vanessom Lorenzo, odlučio malo zaigrati tenis pa u pokušaju da vrati jedan lob... Prošao kroz staklena vrata:

Borcu kakav je čupavi Katalonac to je razlog osmijehu i povod za objavu na društvenim mrežama. Dezinficirat će se, zašit će se, zarast će... Ali dok ga noge drže Puyol će svemu u životu pristupati na isti način. Ili 100% ili nikako.

Zato i danas, među navijačima Barcelone, ali i među navijačima najžešćih protivnika, uživa puni respekt. Kapetan, vođa i fajter. Za Španjolsku 100, a i za Kataloniju šest utakmica. Tko mu je mogao zabraniti?!

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mestar 14.04.2020.

    Bilo sto bilo ali u barcinoj ekipi se nikad nije osjetila veca rupa na terenu kao kad se Puyol oprostio.Takvi igraci koji svu svoju igru podrede ekipi.

  • Saint Michael 13.04.2020.

    Ova slika je stara minimalno 5 godina

  • _l_ 13.04.2020.

    ja mislio ludi penzioner maneken toni

Komentiraj...
Vidi sve komentare