To je to što me zanima!

I Kovač traži promjene: Ako ne povuče tužbu protiv kluba, onda Pongračić sigurno neće igrati

Kovač hrvatskom stoperu želi dati novu priliku, a zbog negativnih istupa u medijima prema vodstvu Wolfsburga tad mu je poručio da bi s čelnicima trebao riješiti nesuglasice iz prošlosti
Vidi originalni članak

Znam što se govori o njemu i sve što se dogodilo. Vjerujem da je izuzetno dobra osoba i da zaslužuje priliku jer ima veliko srce. Ne znam hoće li je iskoristiti, ali znam što može i kad napravi to sve - može nam pomoći, govorio je Niko Kovač prije dva tjedna, a sad je trener Wolfsburga ipak stao na stranu kluba i poslao jasnu poruku povremenom hrvatskom reprezentativcu Marinu Pongračiću (24). 

NIKO SPAŠAVA VATRENOG Kovačev savjet 'profesionalcu za skandale': Prije svega mora željeti pomoći samome sebi

A zadnji je put u redovima dortmundske Borussije Pongračić zaigrao krajem prošle sezone. Tad je protiv Herthe (2-1) dobio devet minuta, a pitanje je kad ćemo ga opet vidjeti na terenu u dresu 'vukova'. 

Podsjetimo, Pongračić je svojevremeno i u jednom podcastu žestoko kritizirao klub i ružno govorio o tadašnjem treneru Marku van Bommelu, a tužio je klub i zbog neisplaćenih premija u Ligu prvaka. 

Kovač hrvatskom stoperu želi dati novu priliku, a zbog negativnih istupa u medijima prema vodstvu Wolfsburga tad mu je poručio da bi s čelnicima trebao riješiti nesuglasice iz prošlosti. A ako to ne učini, nećemo ga ni gledati na travnjaku.

- Marin će imati priliku ponovno igrati tek ako odustane od tužbe. U suprotnom će samo trenirati - rekao je Kovač prije nadolazeće utakmice protiv Schalkea.

Pongračić s Wolfsburgom ima ugovor do 2024. godine, a teško je da će biti u planovima Zlatka Dalića za Svjetsko prvenstvo u Kataru ako nastavi samo trenirati...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • billi Galeb 19.08.2022.

    Niko ako ti treba rupa u obrani onda uvrsti Pongracica u prvi 11. Ceka te sudbina Marca Rozea....

  • ^crni jack 19.08.2022.

    Ti Luka očito imaš nekih problema oko loveJer ovo je sportska stranica a ne za bo... e

  • Luka Putinic 19.08.2022.

    braca kovac su tipicni nijemci, kapitalisti, bez obraza, doduse i livanjsko porijeklo im isto vuce samo na kapital, to je niko i nista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare