To je to što me zanima!

Krpa se oprostio od Bjelice: Na krovu je zapalio dimnu zavjesu

Nisu samo igrači imali oproštajne riječi i poruke za Bjelicu, već i navijači. A jedan od najpoznatijih svakako jest Rene Bitorajac, koji je svoju ljubav prema Dinamu ekranizirao i u filmovima "Metastaze" i "ZG80"
Vidi originalni članak

Hvala igračima, stručnom stožeru, liječnicima, fizioterapeutima, ekonomima i svim ostalima s kojima sam dijelio sve dobro i loše u zadnje dvije godine. Hvala navijačima na sjajnoj podršci… Život ide dalje… Samo jako, poručio je u oproštajnoj poruci Nenad Bjelica nakon što je sporazumno raskinuo ugovor s zagrebačkim Dinamom i poslije nešto više od 20 mjeseci napustio klub.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od trenera koji je svojim radom i rezultatima zaradio lavinu pohvala redom su se opraštali igrači iz modre svlačionice, pa je Bruno Petković, koji se preporodio pod Bjelicom i u Dinamu, primjerice, ovako sročio svoje misli.

- Kao i u svakom odnosu, imali smo uspone i padove, ali smo se uvijek izdignuli i zadržali međusobno poštovanje. Ostat ćete u sjećanju kao trener koji me je najviše naučio o stvarima na terenu, ali i van njega. Hvala Vam na svemu, sretno u budućnosti i srest ćemo se opet.

OPROŠTAJNA PORUKA Bjelica dao zadnju riječ: Hvala navijačima na sjajnoj podršci!

Međutim, nisu samo igrači imali oproštajne riječi i poruke za Bjelicu, već i navijači. A jedan od najpoznatijih svakako jest Rene Bitorajac, koji je svoju ljubav prema Dinamu ekranizirao i u filmovima "Metastaze" i "ZG80", a u kojima tumači lik svima pamtljivog i neustrašivog BBB-a Krpe.

- Pozdrav treneru koji nas je vratio na tribine - napisao je Krpa zapalivši dimnu zavjesu te istaknuo još dvije najvažnije stvari koje je Bjelica napravio u Dinamu

- Prestao nas je sramotiti u Europi i učinio nas ponosnima.

Sada će to morati nastaviti netko drugi, odnosno Igor Jovićević čije je imenovanje samo pitanje dana.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 18.04.2020.

    Bitorajec je odličan glumac i jedan od rijetkih koji ne skriva svoje simpatije prema Dinamu. Velika večina tvz.kulturne elite je s juga, a tako diše i ogroman broj novinara. Hrvatska je danas ustvari proširena Dalmacija u kojoj drugi dobijaju mrvice. Čak i Srbi su bolje zastupljeni u politici, kulturi, gospodarstvu od kajkavaca.

  • 18.04.2020.

    Molit ću lijepo kako je to Bitorajec ljubav prema Dinamu ekranizirao u filmu Metastaze? Tamo glumi nasilnika, huligana i rasistu. Dakle utjelovljuje jedan lik koji je po svemu negativan. To nije film o Dinamu nego o ljudima koji su promašili život. To nije film o ljubavi nego o mržnji.

  • run_gun34 18.04.2020.

    Cuj ovo da Krpa.. 😂 Prije Rene francuska sobarica Bitorajac..

Komentiraj...
Vidi sve komentare