To je to što me zanima!

I Liverpool želi Šimu Vrsaljka, ali Atletico odbija sve ponude

Za Vrsaljka veliki interes pokazuju Napoli i Manchester City, koji bi ga željeli dovesti već u zimskom prijalaznom roku. A sada se u utrku uključio i Liverpool. Ali u Atleticu poručuju: Nema prodaje
Vidi originalni članak

Iako se ponude za Šimu Vrsaljka (25) gomilaju, predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo ističe da će hrvatski reprezentativac ostati u Atleticu do kraja sezone, objavili su u petak španjolski mediji.

- Vrsaljko je igrač Atletica i očekujem da će to ostati i 2018. godine - izjavio je Cerezo.

 Za Vrsaljka veliki interes pokazuju Napoli i Manchester City, koji bi ga željeli dovesti već u zimskom prijalaznom roku. A sada se u utrku uključio i Liverpool, čiji su se predstavnici nedavno sastali sa sportskim direktorom Atletica Andreaom Bertom.

- Mi smo se uvijek trudili da imamo dobre odnose sa svim klubovima, sastajemo se sa njihovim predstavnicima, ali to se ne može protumačiti kao pregovori o transferu igrača. Nedavno sam se sastao sa čelnikom Napolija Aureliom De Laurentiisom (poznati filmski producent), ali razgovarali smo samo o filmu - dodao je predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MOONZz 23.12.2017.

    sada je gotovo i sigurno da nece otici. Simeone mu ponovo vjeruje i vec 3 utakmicu za redom igra od prve uz to upisao 2 asistencije i defenzivno dobar, a u napadu opasan i ucinkovit

Komentiraj...
Vidi sve komentare