To je to što me zanima!

I Luka Modrić bio je na pregovorima u Newcastleu

Zdravko Mamić navodno je prekinuo pregovore jer nije bio zadovoljan odštetom od oko 18 mil. eura, koliko nudi engleski Newcastle United
Vidi originalni članak

S braćom Mamić u Newcastleu je u utorak bio i Luka Modrić! Otkrio nam je to u četvtrak dobro obaviješteni izvor iz Engleske. Informaciju je u broju od četvrtka objavio i lokalni list Evening Cronicle.
- Imam svog čovjeka u klubu i on mi je definitivno potvrdio da je s dvojicom ljudi u utorak na stadionu St'. James' Park bio i Luka Modrić. Sto posto je siguran da je to bio on - rekao nam je naš izvor iz Newcastlea.
Iako su po njih poslali privatni zrakoplov vlasnika kluba Mikea Ashleya, što je dalo sugerirati da je posao pri kraju, Mamići su vrlo brzo okončali ovu rundu pregovora. U luksuznom hotelu Malmaison Zdravko, Zoran i Luka ručali su s Peterom Harrisonom, menadžerom Newcastlea. Potom su produžili na stadion St. James' Park, gdje su ih čekali potpredsjednik “svraka” Tony Jimenez i izvršni direktor Dennis Wise. No kad je saslušao ponudu Newcastlea, koja navodno iznosi oko 12 milijuna funti, odnosno nešto manje od 18 milijuna eura, Zdravko je prekinuo pregovore i s Lukom se odmah u večernjim satima vratio u Zagreb. Modrić je sutradan igrao protiv Zagreba u Kranjčevićevoj.
- U klubu mi kažu da gospodin Mamić nije baš bio sretan ponudom - rekao nam je naš izvor.


ZDRAVKO JE MALA BEBA ZA DENNISA

Kevin Keegan je odabrao, ali Dennis Wise je glavni. On vodi operaciju dovođenja Luke Modrića i pregovara s Mamićima. Zvuči nemoguće, ali za čovjeka čiji je nadimak Dennis the Menace (Zločesti Denis) Zdravko Mamić uistinu je “mala beba” kad su posrijedi skandali. Wise je bio dio Wimbledonove Lude bande i u karijeri grizao protivnike, lomio vilicu suigraču, bio u zatvoru...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dusansk 24.04.2008.

    santa barbara se nastavlja

  • gremljin 24.04.2008.

    Blago vama, dečki! Daleko od Sanadera, Bandića, Mamića, daleko od sirotinje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare