To je to što me zanima!

I Mamić je otputovao u Tursku; Fernandes 'nije pokazao ništa'

Sammir će prvih nekoliko dana raditi po individualnom programu, baš kao i reprezentativci koji su se vratili iz Kine. Oni nisu prošli prvi dio priprema i moraju ih odraditi, rekao je Ivajlo Petev
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama u jutarnjim su se satima zaputili na pripreme u Tursku, a danas se s novim suigračima upoznao i Sammir. Na popisu putnika za drugi dio priprema nema Juniora Fernandesa kojeg je Ivajlo Petev odlučio ostaviti u Zagrebu.

Čini se kako bugarski stručnjak nema previše razumijevanja za razne "mušice" čileanskog napadača te da se Junior Fernandes, bez obzira na visoku plaću, ne uklapa u njegovu viziju novog Dinama. Junior Fernandes nije ovoga puta napravio nikakav grijeh, nije niti mogao jer se tek vratio s Kina kupa, ali je očito tijekom jeseni napravio nekoliko krivih koraka i time barem za sada ugrozio svoju budućnost u Maksimiru.

- Pred nama je drugi dio priprema, u Turskoj ćemo imati i pet utakmica. Vjerujem da ćemo sve odraditi prema planu, da tu nećemo imati nikakvih problema. Zadovoljan sam odrađenim u Rovinju i prvim dijelom priprema, vjerujem da će ovaj biti još bolji - rekao je prije odlaska u Tursku Ivajlo Petev pa nastavio:

- Sammir će prvih nekoliko dana raditi po individualnom programu, baš kao i reprezentativci koji su se vratili iz Kine. Oni nisu prošli prvi dio priprema i moraju ih odraditi, ostatak momčadi nastavlja po zacrtanom planu.

Na put nisu otišli Gonçalo i Junior Fernandes...

- Gonçalo još ne može raditi s loptom pa ga nema smisla voditi u Tursku, on će u Zagrebu raditi s našom drugom momčadi. Junior Fernandes nije ništa pokazao otkako sam ja u Dinamu, a mene ne zanima njegova prošlost. Toga u nogometu nema, tu postoji samo danas i sutra tako da je moja odluka bila da ga ne vodim u Tursku.

Tko će zauzeti njegovu poziciju?

- Imamo puno mladih igrača, sve ćemo vidjeti. Igrat će oni koji su dokažu kroz treninge i utakmice. Šitum na krilu? Ma sve je moguće, ali za mene su najbitniji treninzi i pripremne utakmice. Jedino mjerilo je teren. Kod mene nema prvih 11 igrača, već su svi jednako bitni, svatko će opet dobiti svoju prigodu - završio je Petev, kojemu će u Turskoj društvo praviti i savjetnik kluba Zdravko Mamić.

Dinamo u Turskoj: Livaković, Zagorac, Mikulić, Stojanović, Matel, Sigali, Benković, Lešković, Schildenfeld, Perić, Pivarić, Sosa, Antolić, Moro, Ćorić, Gojak, Fiolić, Knežević, Machado, Sammir, Pavičić, Olmo, Karimi, Henriquez, Hodžić, Šitum

Idi na 24sata

Komentari 87

  • vedrinho1 21.01.2017.

    Samo ti narko putuj dok jos mozes. Brzo ces ti trunuti tamo gdje ti je i mjesto. Zajedno sa sinom, vrbanovicem, brandom i ekipom.😁

  • hrvatska kuna 21.01.2017.

    Jedino sto valja u dinamu je on i onaj alzirac

  • vedran_zgb 21.01.2017.

    Zato si ga je ona "pametna" balavica čim je napunila 18 godina uzela za muža.

Komentiraj...
Vidi sve komentare