To je to što me zanima!

I Mandžukić kod Redknappa? Vukovi čekaju ponudu Spursa

Njemački list Wolfsburger Allgemeine Zeitung tvrdi kako se za Maria Mandžukića zanima Tottenham i kako u Wolfsburgu očekuju ponudu za hrvatskog igrača
Vidi originalni članak

"Tottenham već neko vrijeme prati hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića i ozbiljno razmišlja o slanju ponude Wolfsburgu", izvijestio je Wolfsburger Allgemeine Zeitung. Vijest je prenio i engleski Metro.

U Wolfsburgu navodno očekuju ponudu za Mandžukića već ovih dana. Kraj prijelaznog roka je u utorak, no engleski mediji, izrazili su sumnju u transfer 25-godišnjeg igrača ne zbog malo dana na raspolaganju za pregovore već na temelju izjava trenera Spursa.

Naime, Harry Redknapp je nakon ogleda protiv Watforda u FA kupu u kojem je njegova momčad slavila tvrdio kako ne namjerava dovoditi pojačanja.

- Teško je, sumnjam da ćemo raditi bilo što vezano uz dovođenje igrača. Postoji nekoliko nogometaša koji nam se sviđaju, ali ne vjerujem da ćemo ih dovoditi u ovom trenutku - izjavio je Redknapp.

Da li su nagađanja njemačkih, ali i otočkih medija točna i da li će Mario Mandžukić postati četvrti hrvatski reprezentativac u momčadi Harryja Redknappa doznat će se tek za četiri dana koliko je još preostalo do isteka siječanjskog prijelaznog roka.


Idi na 24sata

Komentari 11

  • astonvilla 29.01.2012.

    Bojim se da će završit ko Kranjčar,ako ode u tottenham.

  • croboy24 29.01.2012.

    mogu i ja?? :/

  • Asterix 28.01.2012.

    Sretno Mandža !

Komentiraj...
Vidi sve komentare