To je to što me zanima!

I najboljima se događa: Villa sa par metara 'fulao' prazan gol

Sa nekih šest metara malo iskosa pogodio je stativu, ali mu se lopta odbila natrag, a onda je ponovno pokušao, ovaj put s još gorim ishodom. Promašio je cijeli gol...
Vidi originalni članak

Igrala se 15. minuta, a proradila je Barcelonina veza. Andres Iniesta gurnuo je Davida Villu u čistu priliku. Jedan od najboljih svjetskih napadača takve šanse zabija kao od šale, no sinoć mu ni dva pokušaja nisu bila dovoljna. 

Sa nekih šest metara malo iskosa pogodio je stativu, ali mu se lopta odbila natrag, a onda je ponovno pokušao, ovaj put s još gorim ishodom. Promašio je cijeli gol. Villa je samo spustio glavu od nevjerice. No, događa se i najboljima. 

Na sreću Španjolce ipak nije koštalo, pobijedili su Kolumbiju 1-0 u prijateljskoj utakmici golom Silve četiri minute prije kraja. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ToniCro 11.02.2011.

    Novinar aj nije više interesantno čitat vaš purgerski dijalekt,a niti je to u redu na ozbiljnom Hr portalu tako da počni koristit riječ "PROMAŠIO".

  • karlors50 11.02.2011.

    trula panjina

  • user_52269 10.02.2011.

    isto je ovako bio promasio mislim protiv skotske,ako se ne varam ako grijesim ispravite me,ali znam da je bio ovako isto prazan gol,lopta je bila vec prosla golmana,bili su sami on i lopta

Komentiraj...
Vidi sve komentare