To je to što me zanima!

I Nijemce pokosila korona: Čak sedam novih pozitivnih igrača

Pred bitnu utakmicu protiv Poljske i nastavka natjecanja na Euru izbornik Alfred Gislason mora 'kemijati' pa je tako u sastav pozvao Bittera, Druxa, Firnhabera, Dahmkea i Wiedea
Vidi originalni članak

Nemaju samo Hrvati problema s korona virusom na Europskom rukometnom prvenstvu. Njemačka, europski prvak iz 2016., u istom je danu ostala bez čak sedmorice igrača.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izbornik Alfred Gislason nakon pozitivnog nalaza Juliusa Kühna pozvao je Hendrika Wagnera, ali nije mogao do Bratislave jer je i on bio pozitivan na prvom testu.

U međuvremenu su, nakon novog testiranja, još petorica igrača dobila pozitivan nalaz, i to mahom vrlo važni igrači: Andreas Wolff, Kai Häfner, Luca Witzke, Timo Kastening i Lukas Mertens.

Gislason je, kao i Hrvoje Horvat, morao okrenuti broj nekih veterana pa je u selekciju pozvao Johannesa Bittera, Runea Dahmkea, Sebastiana Firnhabera, Paula Druxa i Fabiana Wiedea.

Njemačka je nakon dva kola pobjedama protiv Bjelorusije (33-29) i Austrije (34-29) osigurala drugu fazu, a prije utakmica protiv Španjolske, Rusije, Norveške i Švedske, u utorak s Poljskom (18 sati) igra za bodove koje će prenijeti u novu skupinu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 18.01.2022.

    I šta kažu korona stručnjaci zašto su pozitivni, a svi imaju potvrdu

  • reno1 18.01.2022.

    Hahahaha pa kako je to moguce a svi cijepljeni....

  • Devil's kiss 18.01.2022.

    Nadam se da će bar netko preživjet strašan omikron: umor i blagu glavobolju

Komentiraj...
Vidi sve komentare