To je to što me zanima!

I predsjednik Uefe Čeferin stiže u Zagreb gledati Dinamo - City

Slovenac sa vrha europskog nogometa ovog se puta neće sastajati sa političarima nego sa Dinamovom delegacijom i Predragom Mijatovićem, ambasadorom Sportskih igara mladih
Vidi originalni članak

Prije tri godine, kao svježe izabrani predsjednik Uefe, Slovenac Aleksander Čeferin (52) bio je gost HNS-a pa sa Davorom Šukerom primljen i u Banskim dvorima kod predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čeferin je u utorak bio u Milanu, na San Siru, gledao je utakmicu Lige prvaka Inter vs Barcelona, a u srijedu će biti u Maksimiru... Opet na Ligi prvaka, Dinamo vs Manchester City!

Ovog se puta neće sastajati s političarima, a glavni razlog njegovog dolaska u Hrvatsku zapravo su Sportske igre mladih. U hotelu Esplanade Čeferin će na svečanoj ceremoniji preuzeti ulogu ambasadora Igara.

Plaketu će mu predati najdugovječniji ambasador Igara, Predrag Mijatović (50) - legenda madridskog Reala i crnogorskog nogometa.

LIGA PRVAKA U MAKSIMIRU Dinamo i Englezi: Povijest koja se protegla preko pola stoljeća

Aleksander Čeferin je sedmi predsjednik Uefe, na tu je poziciju izabran 14. rujna 2016. čime je automatski postao i dopredsjednik Fife.

Slovenski sportski dužnosnik inače je majstor šotokan karatea (crni pojas, 3. dan) te veliki zaljubljenik u auto i moto sport. Pustinju Sahara prešao je pet puta, jednom motorom, a četiri puta automobilom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • domo 11.12.2019.

    Jel će i Maminjo doći

  • mily 11.12.2019.

    Dečki pripremite se za feštu u svlačionici:))

  • joseph_1 11.12.2019.

    Kolinda ga primila......hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare