To je to što me zanima!

I Rijkaard odbio PSG, sljedeći na listi želja je Laurent Blanc...

Lolo (Laurent Blanc op.a.) je moj prijatelj, mislim da bi njegovo dovođenje bila prava stvar za Paris Saint-Germain, kaže nekadašnji Blancov suigrač, Christophe Dugarry
Vidi originalni članak

Čelnicima Paris Saint-Germaina dojadilo je čekati da se Fabio Capello vrati s odmora i odluči hoće li preuzeti trenersko mjesto pa su se obratili Franku Rijkaardu. No Rijkaard, koji je bez posla od siječnja ove godine kad je dobio otkaz na mjesto izbornika Saudijske Arabije, glatko je odbio tu ponudu PSG-a.

Francuski klub tako je dobio još jednu odbijenicu. PSG polako u panici traži rješenje za Carla Ancelottija koji će, čim francuski klub nađe trenera, potpisati ugovor za Real. 

Posljednji u nizu trenera koji se povezuje s PSG-om je Laurent Blanc (47). Njegov nekadašnji suigrač, Christophe Dugarry, smatra kako bi Blanc bio odlično rješenje za Paris Saint-Germain.

- Lolo je moj prijatelj, mislim da bi njegovo dovođenje bila prava stvar za PSG. Zvijezde u klubu znaju kako je osnovno poštivati trenera, Blanc ne bi imao problema s njima - rekao je Dugarry.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Frenkyy 21.06.2013.

    Blanc je danas potpisao za PSG na dvije godine! Sutra će objavit klub!!!

  • 21.06.2013.

    Evo dokaza da nije sve u novcu.

  • xexo 21.06.2013.

    U Izjavi za Francuske novine Le vuole Zdravko Mamić je izjavio da je njegov prijatelj "Konjićbrzotrz"(Kruno J.) i da bi njegovo dovođenje u štalu PSG-a bila prava stvar i da on zna se nositi i gurati i slikati sa zvjezdama.-kraj citata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare