To je to što me zanima!

Sammir: Mamić je ovog puta u pravu, svi smo zaslužili kaznu

Dinamo je izgubio u Zadru, a Zdravko Mamić odlučio je zato neisplatiti 4 milijuna eura premija. Izvrijeđao je igrače, nazvao ih jadnicima, a Ajax stiže već u utorak
Vidi originalni članak

Maksimirska je idila prvi put ove sezone narušena. Poraz u Zadru, a potom i Mamićeva bukvica igračima podsjetila je na slične situacije i potrese prijašnjih sezona. Mnogi misle da je u pravu, pa i neki igrači te trener Kruno Jurčić.

- Ne želim komentirati Mamićeve izjave, on je gazda i on odlučuje. Mislim da je u pravu i treba respektirati njegove odluke - rekao je Sammir. 

Moramo se mobilizirati i raskopati Ajaxovu igru, Jurčić je spreman za “kopanje i oranje”

Na tom je tragu i trener Jurčić.

- Ima pravo na te izjave - kratko je rekao Jurčić. Potom je ipak komentirao Badeljev “nedolazak” na utakmicu, stvara li se novi “slučaj Mandžukić”.

On je gazda, on odlučuje, moramo poštivati tu odluku, Sammir se slaže s potezima Zdravka Mamića

- Slažem se s time, Badelj kao da nije bio u Zadru. A što se tiče novog ‘slučaja Mandžukić’ puno sam puta rekao da odlazak igrača ne ovisi o meni ili Mamiću nego samo o igraču.

Prvi put ove sezone nakon poraza u prvenstvu Jurčić će pripremati momčad za Ligu prvaka. Ajax u Zagrebu gostuje u utorak, 18. listopada.

Mamić je osoba u klubu koja ima pravo na takve izjave i odluke. Nemam komentara, Jurčić zna tko je gazda 

- Nema tu puno priče, oni sve akcije počinju sa stoperima, a i golman im je često u igri. Primarni cilj im je nametnuti suparniku svoju igru - objasnio je Kruno Jurčić. Dinamov trener u petak je govorio kako se nisu dobro prilagodili uvjetima. Poraženi su od Zadra, a u maksimirskom su se klubu žalili na nenogometni stil igre Zadrana, udarce, loš teren...

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Dinamo uspjeti protiv Ajaxa učiniti ono što su njima Zadrani. 

- Pred nama su dva dana maksimalne mobilizacije, trebamo pronaći način da raskopamo Ajaxov stil igre. Moramo se dignuti i raskopati tu njihovu igru - zaključio je Jurčić.

Na Ajax bez Milana Badelja i Matea Kovačića

Žalili su se Mamić i Jurčić kako im Badelj ne dolazi na utakmice, a neće im doći ni u utorak. Barem ne na travnjak. Zbog ozljede aduktora Badelj će propustiti utakmicu s Ajaxom, a upitan je i Kovačić

Teren u Zadru bio je malen i u lošem stanju

Ne volim igru kakvu igra Zadar, to nije nogomet i uopće mi ne paše. Ponekad se sramim igre kakva je u Hrvatskoj. Teren je u Zadru bio malen i strašno loš, stalno nekakvo udaranje, rekao je Sammir.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • bosna-jc 17.10.2011.

    pa uz badelja i sammira cemo bit prvaci europe, a ista dvojka vec duze crijeme nije nista pokazala ni u ligi prvaka a ni u HNL-u, dinamo ajax 0-1. jer u dinamo nema tko zabiti gol.di su badelj i sammir u prethodne dvije utakmice lige prvaka. sramotno i jadno da ih se gura jos u repku

  • SanelOdobašić 16.10.2011.

    ovaj mamićev ispad će nakraju ispasti stimulirajući za dinamo jer će u utorak isprašiti ajax , AJMOOOOOOO !!!!!!

  • sammir-dammir 16.10.2011.

    ma šta ovaj put, zdravko je uvijek u pravu...sad će te uzet bod ajaxu ili čak i pobijediti, pa će vam vratiti premije, i tak će čovjek uštedjeti jednu premiju...ma čovjek je najmenađer...europe, a ne hrvatske...maznio vam je jednu plaću, a da ni ne kužite, i još mu se ispričavate...stvarno je KRALJ!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare