To je to što me zanima!

I Sevilla želi Kovačića: Mateo stiže kao zamjena za Banegu?

Sevilla prati situaciju s Kovačićem. Hrvatski igrač nije uvjerljiv u Realu pa Sevilla razmatra jednogodišnju posudbu, pišu dnevne sportske novine Estadio Deportivo
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić (21) mogao bi na ljeto prijeći iz Real Madrida u Sevillu gdje bi igrao više nego sada i gdje bi zamijenio argentinskog veznog igrača Évera Banegu (27) kojeg u svoje redove želi dovesti Inter, pišu španjolski i talijanski mediji.

- Sevilla pomno prati situaciju s Kovačićem. Hrvatski igrač nije uvjerljiv u Real Madridu pa Sevilla razmatra jednogodišnju posudbu - pišu dnevne sportske novine Estadio Deportivo sa sjedištem u Sevilli pozivajući se na talijanski internetski portal 'Calciomercatto'.

Španjolski sportski dnevni list AS dodaje kako bi 21-godišnji Hrvat mogao doći u Sevillu kao zamjena za Benagu s kojim pregovara Inter.

- Odlazi im Banega u Inter pa bi madridista bio idealna zamjena za održavanja sredine terena na visokoj razini - navodi AS i piše kako Kovačić u Real Madridu ima veliku konkurenciju, napose u brazilskom defenzivnom veznom  igraču Casemiru.

Otkako je Realovu klupu preuzeo Zinedine Zidane, Kovačić je odigrao 336 minuta u deset prvenstvenih utakmica.
Kovačića je Zidane bio izostavio s popisa igrača uoči posljednje prvenstvene utakmice protiv petoplasirane Seville koju je Real Madrid doma pobijedio 4-0. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dadyyy 01.04.2016.

    i zrinski zeli matea kavacica

  • _fzd_ 31.03.2016.

    ne znam, možda se varam, ali mislim da je njemu samo trebalo dati vremena i veću minutažu da se prilagodi kao i modrić. isco, jesse i james svi redom dobivaju veću minutažu, a nisu ništa više pokazali od njega ove sezone. ako će mu sevilla garantirati veću minutažu, možda mu je i bolje da ode, prije će s njom osvojit neki trofej nego sa realom.

  • Xyster 31.03.2016.

    Neće njega ni Sevilla čekat, ostvario je zavidnu karijeru iako skoro pa ništa nije pokazao( osim par bljeskova). Premalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare