To je to što me zanima!

I ti možeš u kockasti dres: Bilić pozvao Schildenfelda!

Nakon Iličevića, Strinića, Pamića i Bartulovića, na popisu izbornika Slavena Bilića našao se i bivši igrač Dinama, danas stoper austrijskog Sturma
Vidi originalni članak

Nema kraja iznenađenjima na popisu hrvatske reprezentacije za utakmicu s Lihtenštajnom. Prvo je Bilić pozvao Iličevića, koji je otpao zbog ozljede, a umjesto njega poziv je dobio Manuel Pamić. Na prvotnom se popisu iznenadno našao i Ivan Strinić, koji je također otpao pa je pozvan Mladen Bartulović. I dok su se svi čudili i kopali gdje taj uopće igra i nije li to možda onaj mali Bartolović koji je još lani igrao u Hajduku, stiglo je i novo iznenađenje. Bilić je pozvao Gordona Schildenfelda.
- Jutros sam dobio poziv i stvarno sam se iznenadio. Došao sam u Zagreb na odmor, a sad ću s reprezentacijom u Čatež. Nadam se da mi nije zadnji put - rekao je Šifo koji barem igra u Sturmu u Europskoj ligi.
A taj Bartulović, ne Bartolović, igrač je ukrajinskog Dnjipra na posudbi u Krybbasu. Oni su pretposljednja momčad ukrajinske lige sa samo sedam bodova iz 12 utakmica. Bartulović tamo igra standardno, a zabio je i četiri gola, od koja su tri iz penala. Očito dobro puca s bijele točke, e da nam je taj bio protiv Turske...
- Oni su došli jer su to zaslužili svojim igrama u jakim ligama, ali naravno da su ulogu odigrale i brojne ozljede. Morali smo pozvati još igrača jer bismo bili brojčano 'pretanki' i za Lihtenštajn. Ipak se ne možemo ponašati kao da idemo na izlet - objasnio je svoju odluku Slaven Bilić, koji tvrdi da Šifo i Bartul nisu samo jednokratna rješenja.
- Točno je da su oni dosad bili igrači iz trećeg plana. Ali Bartulović je bio u prvih 11 mlade reprezentacije koju sam vodio, možda je nestao iz medija, ali nije nestao iz naših glava. Ja se nadam da će on i Schildenfeld, koji su poznata imena u našem nogometu, pokazati što znaju i da će biti s nama i na sljedećim utakmicama - rekao je izbornik.
Inače, zbog ozljede je definitvno otpao i Mario Mandžukić, ali Bilić je odlučio umjesto njega ne pozvati nikoga. Iako, Danijel Cesarec najbolji je strijelac grčke lige... Ali očito je za ovaj put akcija 'i ti možeš biti hrvatski reprezentativac' završila.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • banana republika 10.11.2009.

    Svaka čast Biliću, ali ovo je previše !! Svi znamo koliko je puta u Dinamu Shifo bio krivac za poraze , svojom pacerskom obrambenom igrom, i da svi bili sretni kad ga se Dinamo rješio !! Mandžukić skuplja nastupe u repki za kasniju prodaju u Englesku, iako svojom igrom, a prvenstveno ponašanjem nije to zavrijedio, a sad i Shifo !! Katastrofa !! Mislim da previše utjecaja \"sa strane\", a Bilić se počeo \"gubiti\" u svemu tome !!

  • Vandri32 10.11.2009.

    Sreća da nema braću Pamić od kojih bar jedan zaslužuje poziv ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ALI igraju u Rijeci i Karlovcu pa nisu dorasli valjda ...... ŽALOSNO BILIĆU ŽALOSNO Kalinić HA HA HA HA pa taj golgeter je dao gol iz PENALA ljudi iz PENALA i sada sjedi na klupi i trener ga ni ne pomišlja staviti u igru , prije će na tribine nego u prvih 11

  • JAX 10.11.2009.

    mogao je zvati kerica posto je on iz vinkovaca pa i neke iz dalekog istoka poput neretljaka ili matica koji su tamo zvijezde

Komentiraj...
Vidi sve komentare