To je to što me zanima!

I to se dogodilo: Real napokon pobijedio, Benzemin hat-trick

Konačnih 5-3 postavio je Mariano u 79. minuti za tek prvu Realovu pobjedu u pet pripremnih susreta uoči početka sezone. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ušao je u igru u 73. minuti
Vidi originalni članak

Real Madrid osvojio je treće mjesto na šestom izdanju Audi Cupa u Münchenu nakon što je pobijedio Fenerbahče s 5-3.

Bila je to sjajna utakmica s osam golova i nizom prilika na obje strane, a Fenerbahče je poveo već u 6. minuti golom Garryja Rodriguesa. Samo dvije minute kasnije Vedat Muriqi imao je sjajnu priliku za 2-0, no Keylor Navas vrhunski je reagirao. 

Modriću 20 minuta

Real je brzo okrenuo rezultat golovima Karima Benzeme (12, 27), a do kraja prvog dijela Turci su uspjeli izjednačiti preko Nabila Dirara kojem je pomogao Alvaro Odriozola od kojeg se lopta odbila i prevarila Navasa.

Sjajnu predstavu Benzema je nastavio i u drugom dijelu, u 53. minuti zabio je za 3-2. Fener se još jednom vratio, na 3-3 izjednačio je Ozan Tufan fantastičnim udarcem s više od 25 metara.

Golijadu je nastavio Nacho u 62. minuti, a konačnih 5-3 postavio je Mariano u 79. minuti za tek prvu Realovu pobjedu u pet pripremnih susreta uoči početka sezone. Momčad Zinedinea Zidanea je upisala tri poraza (Atletico Madrid 3-7, Bayern 1-3, Tottenham 0-1) te jedan remi (Arsenal 2-2).

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ušao je u igru u 73. minuti, a pet minuta kasnije dobio je žuti karton.

U finalu Audi Cupa igrat će Bayern i Tottenham od 20.30. (dk)

Idi na 24sata

Komentari 25

  • It's kišing 01.08.2019.

    ''I to se dogodilo''... mislite na Benzemin hattrick ili na Realovu pobjedu...??

  • jure11 01.08.2019.

    ljudi dragi jel vi shvacate da su to prijateljske,pa liverpool popusio neki dan 3:0 isto a liverpool je strasna ekipa,bayern takoder popusi neke tekme i tako manje vise sve jace ekipe xD

  • burek. 01.08.2019.

    dinamo ih dobio 4-1 haha jooj

Komentiraj...
Vidi sve komentare